OSVANULE FOTKE: Dan pred ulazak u rijaliti završila u krevetu sa pevačem!

Jedna od najatraktivnijih ukućanki rijalitija „Parovi“ Ružica Veljković ima samo 24 godine, a veoma burnu prošlost. Za samo tri mjeseca, koliko je u ovom šou programu, imali smo prilike da čujemo za nekoliko momaka, sa kojima je bila u posljednjih godinu dana, a sada se ta lista proširila. „Alo!“ je došao u posjed fotografije koja je napravljena samo dan pred njen ulazak u „Parove“, i to u krevetu sa pjevačem Vladom Grujićem.

– Ružica i on su imali avanturu pred sam ulazak u rijaliti i tada je djelovalo kao da se vole i da će mu ona biti vjerna. Nekoliko sati pred njen karantin, oni su bili kod njega u stanu i slikali se tokom odnosa. Kao što možete da vidite, djeluju zaljubljeno i srećno – priča za naš list izvor blizak Ružici i Vladi.

– Ove fotografije su se slučajno našle u mojim rukama, jer je mladi pjevač izgubio telefon. Ružica ga nije spominjala i vjerovala je da mediji neće saznati za njihovu vezu, jer bi to bio ko zna koji bivši momak, pa bi narod pomislio da je promiskuitetna – dodaje naš izvor.

– On je odustao od čekanja i ljubavi čim je video u zagrljaju Igora Iks, a poslije i Filipa. Malo mu je bilo ružno kada je vidio kako javno vodi ljubav u rijalitiju, ali prokomentarisao je samo: „Njen život- njena stvar“ – završava naš izvor.

Inače, Veljkovićeva je u rijalitiju pričala o svojoj vezi sa pjevačem Andrijom Markovićem i o tome kako je on tukao i maltretirao. Takođe, čuli smo i njenu potresnu ispovijest o gubitku njenog i Akijevog nerođenog djeteta. Zaljubljena je bila i u sadašnjeg momka Bojane Rajić, Baneta Đurđevića. Takođe, priznala je i da je, zajedno sa Tijanom Ajfon, imala akciju u troje sa Vladom Mandićem. Javno se deklarisala kao bisek*ualka, a roditelji je podržavaju u svakoj odluci.

(Alo.rs)