Otišla je u omiljeni restoran i naručila piletinu. Kada je obrok stigao, shvatila je da gleda u…! (FOTO)

Fotografije koje je objavila jedna Amerikanka, zgroziće sve koji običavaju da jedu pohovanu piletinu. Ona je u svom obroku, umeto piletine, dobila pohovanu glavu pacova

Rozmari Tomas iz Njujorka, bila je na ručku sa svojom sestrom, ćerkom i sestričinom, ali umesto da uživaju u ukusnom obroku, one su ostale zgađene kada im je za ručak uslužen pohovani pacov umesto piletine.

“Dragi prijatelji, ovaj obrok nam je poslužen u restoranu “Popeyes” u Harlemu”, napisala je rozmari na svom Fejsbuk profilu uz priloženu fotografiju pohovane glave pacova, sa sve njuškom i očima.

– Jasno je da je ovo pacov, a oni se se još hvale kako imaju sertifikate od Ministarstva zdravlja. Pomišljam na sve pacovske glave koje su ovde uslužili mušetrijama, ne znam kako je njima i da li su saznali šta su pojeli, ali na mene i moju porodicu će ovo ostaviti ozbiljne traume – dodala je zgrožena žena.

Napisala je još i da je ćerkiu morala da odvede u Hitnu, pošto je ceo dan povraćala i imala dijareju.

Ova objava je šerovana preko sto hilada puta i rezurtirala je pokretanjem zvanične žalbe Zdravstvenoj gradskom inspekciji i pokretanjem istrage protiv ovog restorana brze hrane.

(Telegraf.rs / Izvor: metro.co.uk)