OTKAČEN KAO LAJSNA: Denis Kadrić napravio dernek uz pjesmu “Kilo dole, kilo gore“, a onda rekao žiriju što bi se RETKO ko USUDIO!

Vesela noć uz Zvezde Granda na OBN TV. Denis Kadrić (30) iz Velenja i Jasmin Šehić (22) iz Brčkog učestvovali su u trećem duelu sinoć i priredili pravi spektakl na sceni. Prvi kandidat odabrao je numere Mileta Kitića„Pukni srce“ i „Kilo dole, kilo gore“, dok se drugi odlučio za numere „Nedelja“ i „Čudna jada od Mostara grada“. Na kraju ovog veoma zanimljivog duela Denis je osvojio pet glasova, a Jasmin četiri.

Riječi hvale za oba takmičara imala je Bekuta, a posebno oduševljenje kod nje izazvala je Jasminova interpretacija pjesme „Nedelja“. „Jako si lijepo rasporedio snagu”, poručila mu je Ana, dok je Denisu rekla da je bio odličan, ali da ima neku neobičnu energiju. Upravo ta energija dopala se i Viki koja je bila oduševljena Denisovim nastupom, kao i njegovom pojavom, pa je rekla: “Ti si hit ovog takmičenja, nekako me uvijek razveseliš”.

Na Denisov nastup isto je reagovala i JK koja je rekla da djeluje čudno, što je dobro u šouboznisu. Njoj se takođe dopalo što je Denis ubjedljiv, što mu se vjeruje dok pjeva i što je original, ali da u sebi ima nešto ruralno, sirovo i se*si. Jasmina je, kao i ostali članovi žirija, pohvalila za izvođenje prve pjesme, a zatim mu poručila da izgleda kao Šon Pen iz mlađih dana. Marija je ponovo bila oduševljena Denisovom, pa ga je upitala da li ona i Karleuša mogu da se druže sa njim na šta joj je on potvrdno odgovorio, ali istakao da ne bi se družio sa Jelenom. A zašto Denis neće u provod sa divom saznajte u videu.