OVO ĆE VAS IZNENADITI: Koliki je najmanji penis koji može da zadovolji ženu?

Prema nekim istraživanjima, famozna G-tačka nalazi se na dubini od oko 5 santimetara od ulaza u vaginu. Što znači da bi, ako se uračuna i prostor za manevar, svakoj ženi trebalo da bude dovoljan penis koji je u punoj erekciji nekih 7-8 santimetara

Veličina penisa je definitivno bitna, kako ženama, tako i muškarcima. Međutim, postoje muškarci kojima je alatka do te mere mala, da ne samo da su oni sami zabrinuti da li će uspeti da zadovolje partnerku, već je i reakcija samih dama na takve “primerke” vrlo često ponižavajuća. Ali, momci, čak i ako niste obdareni, ne gubite nadu!

Prema nekim istraživanjima, famozna G-tačka nalazi se na dubini od oko 5 santimetara od ulaza u vaginu. Što znači da bi, ako se uračuna i prostor za manevar, svakoj ženi trebalo da bude dovoljan penis koji je u punoj erekciji nekih 7-8 santimetara.

Takođe, još u drevnoj Kama Sutri je objašnjeno da postoje različite dimenzije kako penisa, tako i vagina. Nažalost, postoje parovi koji po prirodi stvari, odnosno svojoj biologiji nikako ne mogu da budu kompatibilni u seksualnom smislu. No, par loših iskustava ne treba da vas obeshrabri, jer kako bi to naš narod rekao – za svaku krpu postoji adekvatna zakrpa.

Ipak, postoje muškarci koji stvarno nisu imali sreće i imaju takozvani mikropenis. Muškarac (35), koji je želeo da ostane anoniman, osetio je potrebu da skrene pažnju javnosti na dubinu ovog problema.