OVO JE BOLESNO Posljednji dio prepiske muža Jelene Marjanović sa Radom iz Beča: Zoran umislio da je…

Zoran Marjanović u porukama koje je slao Radi M. iz Beča 11. maja, noć pred pomen Jeleni, opisao sebe kao božjeg izaslanika: Nisam tu zbog bola, nego da bih dao ključ spasenja drugima da ne osjete bol. Ono što je mene spaslo, spasiće sve. Ko me našao, našao me je…
OVO JE BOLESNO Posljednji dio prepiske muža Jelene Marjanović sa Radom iz Beča: Zoran umislio da je… GALERIJA

Zoran Marjanović, suprug ubijene pjevačice Jelene Marjanović, u prepisci sa Radom M. iz Beča predstavio je sebe kao božjeg izaslanika koji ima moć da ljudima pruži “ključ spasenja“?!

Zoran je 11. maja u 3.40, samo nekoliko sati prije 40-dnevnog pomena svojoj supruzi, Radi iz Beča poslao suludu poruku iz koje se može zaključiti da sebe smatra nekakvim mesijom sa natprirodnim moćima?! U poruci se doslovce kaže: Nisam tu zbog bola, nego da bih dao ključ spasenja drugima da ne osjete bol. Ono što je mene spaslo, spasiće sve.

Međutim, nije se tu zaustavio, pa je tri dana poslije toga Radi poslao sliku svoje ruke, da bi 23. maja u porukama naširoko “propovijedao“ o tome da će “pasti svako ko se odrekne sina božjeg“ i da “ko osjeti snagu vjere, taj je spasen“?!

Jelenin suprug je u noći pred njen pomen poslije niza lascivnih sek*ualnih poruka i “propovijedi“ iz kojih se vidi da je vjerski fanatik, tačno u 3.29 Radi sebe predstavio kao osobu koja može da spasava druge ljude:

Zoran: Uzmi ti ključ spasenja od mene i zlo ti ne može ništa. Jer sila tvorca i istine stoji iza tebe

Rada: Uzmi me za ruku… Samo malo… Niko ništa meni ne može, jer ti si tu… Duša… Zoki. Nemoj nikad da izgubimo kontakt, molim te.

Zoran: Pošalji ljubav ocu koji je stvorio duh tvoj… To je ključ…

Rada: Hoću uvijek

Zoran: Tu sam ja… Našla si me. Ko mene nađe, našao me je

Rada: Srećna sam

Zoran: Osjećam da jesi. I to si ti

Rada: Čovjek koji je sada u tolikom bolu usrećuje druge ljude. Oplakaću ovo od srca

Zoran: Nisam tu zbog bola, nego da bih dao ključ spasenja drugima da ne osjete bol… Jer ono što je mene spaslo, spasiće sve…

Rada: Ovu poruku ću čuvati zauvijek. Blago svima koji te imaju

Zoran: Blago meni kad svi ponesu spasenje i ljubav gospodu

Rada: Duša. Jedina

Zoran je nakon toga, u 3.52, poslao Radi srce i otišao da spava, da bi samo nekoliko sati kasnije išao na 40-dnevni pomen Jeleni.

Međutim, Zoran Marjanović se nije tu zaustavio, pa je tri dana kasnije, u subotu 14. maja u 2.19, poslao Radi sliku svoje ruke?! Ona mu je odgovorila da “ima najljepše ruke“, a on joj je skromno uzvratio konstatacijom “ruka ko ruka“.

Sa sličnim “propovijedima“ Zoran je nastavio i u kasnijem dopisivanju, pa je 23. maja tačno u 3.00 upozorio Radu šta se dešava sa onima “koji se odreknu sina božjeg“.

Zoran: Pa, vidiš, dolazi vrijeme kao nekad. Ko je uz boga i sina božjeg… biće progonjen i razna iskušenja će ga napadati i ko se odrekne taj je pao…

Pet minuta kasnije pisao je kako “snaga vjere pobjeđuje“.

Zoran: Kako ne bi vjerovao kada te je stvorio neko ko je sve stvorio, neko najveći i najmoćniji… I voli te jer si dijete njegovo i roditelji tvoji su djeca njegova. Ko to osjeti, taj je spasen… I život na zemlji ti bude laganica. Hobi… I sve ti stigne na vrijeme.

(Informer.rs)