Ovo je NAJOMRAŽENIJA osoba na svetu (FOTO)

Prete joj smrću zbog fotografija pored ubijenih životinja, a ona kaže: “Ne žalim ni sekund”.

Njeno ime je Rebeka Frensis iz Jute i trenutno je najomraženija na svetu! Ako ne na svetu, onda sigurno na društvenim mrežama.

Čime je to Rebeka razljutila svet?

Gnusnim ubistvima i fotografijama!

Sve je počelo kada je engleski komičar Riki Džervejs objavio njenu fotografiju kako se smeška pored tek ubijene žirafe!

“Šta treba da ti se dogodi u životu da te to nagna da ubiješ prelepu životinju i još legneš pored nje i smeškaš se!?”, zapitao se Džervejs u komentaru ispod fotografije.

Posle tog njegovog tvita, ova društvena mreža je eksplodirala, jer su se mnogi uključili u prepisku i potom pretili Rebeki ubistvom.

“Bilo bi dobro da neko tebe ubije, a onda da legne pored tvog leša i smeška se”, napisao je jedan tviteraš.

Rebeka je, inače, lovac, pobednica je TV takmičenja “Extreme Hunting” (Ekstremni lov) i voditeljka šoua showa “Eye of the Hunter”. Ona se hvali kako je dosad lovila zebre, riseve, medvede, losove, ovce, ovnove, jelene, koze, a lovila čak i kad je bila trudna.

Posle prave hajke na nju, ona se oglasila i rekla da je smrt žirafe bila neizbežna, odnosno da je morala da bude ubijena. Ta fotografija je, kaže, nastala pre pet godina.

“Kad sam pre pet godina bila u Africi, mislila sam da nikad ne bih ubila žirafu. Ali, pokazali su mi staru žirafu koja je lutala sama. Izbačena je iz krda, bila je prestara za razmnožavanje i blizu smrti. Zamolili su me da lokalnom stanovništvu osiguram hranu jer je smrt žirafe bila neizbežna, a mogla je da bude od koristi lokalnom stanovništvu. Zbog svoje odluke ne žalim ni sekunde. Jednom kad smo je upucali, ljudi su iskoristili meso, rep su koristili za nakit, a kosti da bi izradili druge stvari i nijedan dio životinje nije bačen. Zahvalna sam što sam bila deo nečeg tako dobrog”, napisala je ona.

Ali, engleski komičar nije joj dao mira. Objavio je još jednu njenu fotografiju na kojoj pozira sa ubijenim lavom, uz komentar: “Tako je ponosna na sebe. Verovatno je i ovu životinju ubila kako bi nahranila lokalno stanovništvo”.