OVU LINIJU NA DLANU nemaju svi, a oni koji je IMAJU će saznati nešto JAKO BITNO! Evo šta ZNAČI! (FOTO)

Ako vas zanima kakav će vam biti romantični život pogledajte da li imate Venerin krug. Saznajte šta znači ova linija na dlanu i šta vam je sudbina namenila…

Neki ljudi na dlanu, ispod srednjeg prsta i domalog prsta, imaju crtu lučnog oblika. Luk može biti zatvoren, tako da čini krug, a može biti i više lukova. To se zove Venerin krug ili ljubavni pojas.

Nemojte odmah da se razočarate ako nemate ovu liniju na dlanu, jer ona i ne donosi ništa posebno dobro, već više obeležava ljude koji su emotivno osetljivi, odnosno ljude koji su skloni ljubavnim problemima.

Ako je Venerin krug zatvoren, odnosno pun, to znači da će osoba doživeti razna razočaranja u ljubavi. Ako imate ovaj krug, najbolje je da ta razočaranja ne shvatite fatalno, već kao lekcije. Svako mora da nauči neke teške lekcije u životu, a vaše su ljubavne.
saka
Ako je linija u obliku polukruga, onda to znači da će u jednom periodu života osoba imati ljubavne probleme, ali da će ih prevazići i isplivati iz toga.

Ako postoji više lukova, to znači da je osoba jednostavno previše emotivna i osetljiva i retko ko će umeti da se nosi s njenom specifičnom senzibilnošću.

Izvor: Blog.rs