PAKAO U VELIKOJ IVANČI! Majka telom branila bebu od oca, HTIO OBE DA IH ZAKOLJE!

U Velikoj Ivanči uhapšen je Z. M. (50), jer je poslije kćerkinog prvog rođendana izbo suprugu G. R. (34). Prema saznanjima lista Blic, on je nedavno izašao iz pritvora u kome je bio zbog nasilja u porodici jer je već maltretirao i tukao suprugu, ali i njenu majku.

– Ona je prijavila nasilje i njen suprug je uhapšen. Bio je u pritvoru i protiv njega je podignut optužni akt. Međutim, na glavnom pretresu i je zajedno sa majkom i svjedocima promijenila iskaz. Tvrdili su da on nije kriv, pa je protiv njega obustavljen postupak i pušten je iz pritvora – kaže sagovornik ovog lista.

Kada je pušten iz prtivora, trebalo je sa suprugom da organizuje kćerkin rođendan. Međutim, niko nije mogao ni da nasluti u šta će se ono pretvoriti.

– Kada su rođaci otišli, legla je u krevet sa kćerkicom, a on je iz čista mira uzeo nož i izbo je po tijelu dok je ležala. Bio je i pijan. Iako se branila od napadača, u njoj je proradio majčinski instinkt da zaštiti dete, tako da ga je zaštitila tijelom. Na sreću, dijete nije povrijeđeno. Ona je uspjela da pozove Hitnu pomoć – kažu poznanici ove porodice za Blic.

Izgubila je dosta krvi i sa teškim tjelesnim povredama je prevezena u Urgentni centar, a mladenovačka policija je uhapsila nasilnika, osumnjičenog za pokušaj ubistva i nasilje u porodici, a zatim mu je određen pritvor do 30 dana.

– On je neradnik, prijeke naravi, voli da popije. Ni pritvor ga nije opametio. Čim je izašao, nastavio je po starom. Ne znamo šta je ta jadna žena tražila uopšte sa takvim čovjekom. Tukao ju je i kada su započeli vezu – pričaju poznanici.

Kako oni kažu, najvjerovatnije nije imala snage da izgura do kraja sa njim i pošalje ga u zatvor.

– Vjerovatno se plašila da će po izlasku nauditi njihovoj kćerkici, njenoj djeci iz prvog braka, njoj i majci, koje je i ranije maltretirao.

Inače, on je tukao i svoju prvu suprugu, koja se zbog batina na neko vrijeme sklonila u sigurnu kuću.

(Informer.rs)