PALE TEŠKE UVREDE! POPOVIĆ PRIJETIO: Jelena ne pljuj po mojoj djeci! KARLEUŠA: Ćoro, ne smaraj! Pod stare dane pušiš lošu travu!

Jelena Karleuša nedavno je šokirala publiku kada je direktoru Granda Saši Popoviću u emisiji Zvezde Granda rekla da je matora seljačina, te da je, čim je došao do keša, počeo da se tripuje i kupuje skupe krpice, a do tada je nosio stvari domaće proizvodnje.
PALE TEŠKE UVREDE! POPOVIĆ PRIJETIO: Jelena ne pljuj po mojoj djeci! KARLEUŠA: Ćoro, ne smaraj! Pod stare dane pušiš lošu travu! GALERIJA
Sale se na te prozivke samo šmekerski smijao i kulirao je, ali Jelena nije odustajala , pa je nastavila da komentariše i stajling Ace Lukasa. Ovo nije prvi put da je Jelena napala Popovića, jer se to desilo i prije sedam godina kada su bili u medijskom ratu.

Tada je ona na svom fejsbuk profilu pisala mnogo toga na račun Popovića nakon čega je on dao sljedeću izjavu na medije.

“Ne znam šta o Jeleni da komentarišem. Ono što ona piše je stvarno glupo. Ona je trebala da bude u Grandu prije nekoliko godina ali nismo se dogovorili jer je pljuvala djecu u Zvezdama Granda.”

Ipak, prije dvije godine stvari su se promijenile, pa su oprostili jedno drugom sve teške riječi i započeli novu saradnju. Jelena je došla u žiri, a emisije svake subote obaraju rekorde gledanosti.
(Scandal)