Parovima je gledamo kako blista, a kad ode kod bake čisti svinjac! (FOTO)

Tijana Ajfon, iz luksuza rijalitija “Parovi“ otišla u selo, da pokaže kako se snalazi na njivi, u svinjcu, kokošarniku. I ona hoće da se pokaže. Kad je vidjela da Nataša Šavija može da provede dan u proizvodnji i sklopi šporet smederevac, Tijana Ajfon, predložila je da javnost sazna da i ona umije da radi i to – teške seoske poslove.

U selu Deč, kod babe, pojavila se iznenada i uputila se pravo na njivu.

– Tijana, otkud ti, zar nisi u realityju? – pitala je baba Vida, dok se Tijana odmah prihvatila motike da okopava boraniju.

– Eto, nisi zaboravila da kopaš. Mnogo si mi ranije pomagala.

Učesnica Parova ponudila se babi da završi sve poslove koje može, dok je kod nje, pa je čistila kokošarnik i svinjac, hranila guske.

– Biri, biri, biri – vikala je Tijana, dok su guske šištale na nju.

– Moram u ambar da se popnem, da vidim, da li je baba očistila sve potrebno za pečenje rakije. Burad mora da se dobro operu. A, vidi našu vinovu lozu, tu sjedimo kad se vratimo sa njive. Slabo je rodila ovde godine. Baba, evo ga mačak Marko.

– Jesi li čula da se Marko Bulat oženio? – onda se rastužila i pitala babu.

– Nek mu je sa srećom – odgovorila je baba Vida. – I ti ćeš naći svoju sreću.

Da bi zaboravila na priču o Marku Bulatu, Tijana je svom snagom čistila svinjac, ne obazirući se na neprijatan miris koji se širio iz kočine.

Oko kuće baba Vide počele su da se okupljaju komšije, došle da pozdrave Tijanu Ajfon. Da je podrže i kažu joj da šalju poruke za nju. U domu naređane novine sa naslovima: Bila sam u vezi sa Vladom Mandićem, Sa Ružicom u vezi četiri mjeseca…

– Podržavamo te u svemu – rekla joj je baba.

– Izdrži, ostani do kraja!

– Baba, nemoj da gledaš mnogo kasno televiziju – upozoravala je Tijana babu, koju kaže, mnogo voli.

– Ovdje sam živela kad sam radila u toj firmi u Šimanovcima. Spavala sam kod babe, ovde sam i učila često. Plašim se šta će tata reći, valjda zna da nije sve ono istina, već je u pitanju šou… Prekrupu je unijela u činiji kod pilića, pričala je sa njima. U povratku, ljudi su je salijetali, pozdravljali, tražili da se slikaju sa njom.

(Opera17.com)