Pas je počeo preterano da štiti bebu: Roditelji postavili kameru i otkrili stravičnu istinu! (VIDEO)

Primjetili su da je njihov pas počeo da se izuzetno zaštitnički ponaša prema njihovom sinu, pogotovo kada bi dadilja došla u kuću

Bendžamin i Houp su angažovali 22-godišnju Aleksis Kan kao dadilju za svog sedmomjesečnog sina Fina. Roditelji iz Južne Karoline preduzeli su sve prave korake. Kan je izgledala kao savršen izbor. Međutim, primjetili su da je njihov pas Kilian počeo da se izuzetno zaštitnički ponaša prema Finu, pogotovo kada bi Kan došla u kuću.

Kilian je, osim toga, postajao sve agresivniji prema dadilji. Jednog dana, Bendžamin i Houp su odlučili da slijede svoje instinkte. Houp je ostavila svoj Ajfon ispod kauča i snimila šta se događalo dok su ona i suprug bili na poslu. Nakon što su preslušali ono što je snimljeno, bili su prestravljeni. Čuli su udarce, šamaranje, plač i galamu,prenosi Net.hr.

Kan je zlostavljala dijete, a ponašanje psa ih je dovelo do istine. Ko zna koliko dugo bi zlostavljanje trajalo da nije bilo zaštitničkog kućnog ljubimca. Kan je osuđena na tri godine zatvora i upisana u registar zlostavljača djece.