Pogledajte CEO INCIDENT kad je Dunja, posle uvreda Marije Šerifović, USRED EMISIJE napustila “Zvezde Granda”! (VIDEO)

Popovićeva je, zapanjena posle Marijinih reči, mahnula rukom i uradila nešto nezabeleženo do sada u ovom takmičenju

U prilici ste, konačno, da pogledate incident o kome se raspreda nedeljama, kada je Dunja Popović, posle komentara Marije Šerifović koji je smatrala uvredljivim, usred emisije demonstrativno napustila takmičenje u “Zvezdama Granda“.

Bujna Obrenovčanka je bila u duelu sa Dragicom Zlatić, i kad su otpevale svoje, nisu dobile nijedan glas žirija. Da sve bude zanimljivije, članovi žirija redom su, izuzev Šabana Šaulića, isticali kako su im se njihovi nastupi svideli. A onda je došla na red Marija.

Počela je dosta blago:

– Dragice, moju pesmu si otpevala OK, a u obe pesme si bila korektna. Ništa tu nije bilo ni drastično ni fantastično – rekla je Marija i pitala Dunju da li stvarno misli da je sad pevački bila bolje nego u prethodnim krugovima.

– Ja sam dala i scenski nastup i pevanje i harizmu i energiju. Sve sam dala ovde na sceni – samouvereno je nabrajala Dunja.

Umešala se Viki Miljković i pitala Mariju šta nije valjalo. Šerifovićeva je tada “eksplodirala”, ustala i povikala:

– Nemojte da se za**bavamo i da se igramo šarene laže. Svi znaju čemu služe ovakvi kandidati. Jedno je šou, a drugo je pevanje i vi ste šou!

Dunja je gledala Mariju u šoku, mahnula rukom i napustila scenu. Pogledajte kako je sve to izgledalo, počevši od pevanja Dragice i Dunje, a možete da vidite i kako se ceo incident, nezabeležen do sada u “Zvezdama Granda“, završio:


(Telegraf.rs)