POLICIJA NA TRAGU DOKAZA: Jelenu ubio….

Zorica Marjanović, svekrva ubijene Jelene Marjanović, jučer je skoro dva sata bila u beogradskoj policiji, gdje je odgovarala na pitanja inspektora u vezi sa „poslom“ kojim se bavi, a policajce je zanimalo ko su joj sve mušterije, koliko ih je do sada imala, šta liječi, i da li je neko prijetio njoj ili njenoj porodici zbog mogućeg nezadovoljstva.

– Ona je dobila poziv na koji se odazvala. Bila je mirna i nije pravila probleme. Tvrdila je da nikoga nije prevarila jer je ljude liječila za onoliko novca koliko joj ostave, a neke i za džabe. Postavljena su joj pitanja i u vezi sa Jeleninom smrću, njenog odnosa sa suprugom, ali ona tu nije imala mnogo šta da doda – objašnjava sagovornik “Alo!” blizak istrazi.

Policija, navodno, ispituje da li je moguće da je neko od Zoričinih nezadovoljnih klijenata možda presudio Jeleni.

– To bi moglo da potkrijepi priču da je ubica veliki broj udaraca Jeleni upravo zadao iz strasti. Odnosno, da se osjećao iznevjereno. Istraga ide i dalje u svim smjerovima. I dalje je akcenat na porodici Marjanović. Oni su, ipak, ti koji su bili sa Jelenom do trenutka nestanka. Još se ispituje i njihova čudna odluka da cijelu kuću operu varikinom u trenutku kada je Jelena nestala. Ipak, i dalje nema osumnjičenih – objašnjava izvor.

Zoricu je u policiju dovezao suprug Vladimir, ali i sačekao ju je i vratio kući. Ona nije bila raspoložena da razgovara sa novinarima i čim su ušli u dvorište zaključali su kapiju. Vladimir, pak u izjavi za medije novinare je optuživao da su „produžena ruka ubice“. Rekao je da jedva čeka da se ubica uhapsi i da sa njih bude skinuta ljaga.

(Telegraf.rs)