POSLE JEZIVIH PRETNJI CECI: Oglasio se i Arkanov najstariji sin Mihajlo i otkrio istinu!

Prethodnog vikenda napravljena je opšta zavrzlama i izazvan skandal od intervjua koji je objavio jedan dnevni list, pa do brojnih statusa na društvenoj mreži Fejsbuk, na temu Cece Ražnatović, a sve iza imena i lika najstarijeg sina Željka Ražnatovića, Mihajla.

Međutim, Mihajlo Ražnatović, koji živi u Švedskoj, danas se oglasio i otkrio istinu:

– U posljednjih šest godina nisam dao nijedan intervju nikome ni na koju temu. Niti imam profil pod imenom “Mihajlo Ražnatović“ ni na jednoj društvenoj mreži, pa tako ni na Fejsbuku.

Ražnatović objašnjava da čak ni fotografija nije njegova, ali da on ne zna ko je osoba sa fotografije i objašnjava:

– Jednostavno, nisam razgovarao sa novinarima. Tako da ma kakva priča o mom “ratu sa Cecom“ i vrijeđanje i nje i mog brata Vojina nemaju nikakve veze sa mnom.

Na ovu temu se tokom vikenda na društvenim mrežama oglasila i Svetlana Ražnatović koja je demnatovala da je to Mihajlov profil, kao i da su podaci netačni i da neko kreira cijelu situaciju kao novinsku senzaciju.

Povodom ovog slučaja, Mihajlo Ražnatović još kaže:

– Čitavu stvar dajem srpskoj policiji da je oni razriješe i pronađu ko je zloupotrijebio moje ime, dao intervju kao navodni “Mihajlo Ražnatović“ i koristio lažni profil na Fejsbuku sa mojim imenom, na kome je čak nuđena novčana nagrada za ubistvo ljudi! Čekam da se pronađe ko je to sve uradio i organizovao, a onda ću biti prinuđen i da tužim sve medije koji su, bez ikakve rezerve i provere, prenosili ovaj odvratni falsifikat kojim mi je nanijeta neprocjenjiva šteta.

Na pitanje zašto se nije oglasio još u subotu kada je sve počelo, Mihajlo odgovara:

– Ja ne živim u Srbiji i sreća je što sam uopšte saznao šta se dešava pod mojim imenom u srpskim medijima, jer je ovo moglo da potraje i mnogo duže. A ako policija ne uspije da pronađe krivca, što njihovom odjeljenju za tehnološki kriminal ne bi smjelo da bude nikakav problem, onda čitava stvar dobija novu dimenziju – ali neću o tome, dokle god se ne završi istraga po ovom pitanju.

Inače, kako saznajemo, prijetnje smrću koju su na pomentom profilu osvanule, a usmjerene su protiv Cece Ražnatović, prijavljene su policiji tako da će se uskoro saznati ko stoji iza ove igre.

Na kraju, Svetlana i Mihajlo Ražnatović poručuju da su na istoj strani i da će se zajedno obratiti sudu po ovom pitanju.

(Informer.rs)