Poznato ko je ubio Zvezdu Granda Jelenu Marjanović?!

Zorica Krsmanović, majka ubijene Zvezde Granda Jelene Marjanović, nikada nije krivila zeta Zorana za kćerkinu smrt, ali je do posljednjeg dana života sumnjala da njegova porodica zna ko je ubica! Zorica, koja je preminula u utorak, pred smrt se povjerila novinarima da je uvjerena da Marjanovići znaju istinu o Jeleninom ubistvu, međutim, molila je da to ne objavljuju da joj ne bi zabranili da viđa unuku Janu, piše Informer.

Zorica se zbog svojih sumnji čak posvađala sa Jeleninim svekrom Vladimirom, koji u utorak poslije njene smrti nije došao ni da izjavi saučešće.

Otkako je Jelena ubijena Zorica nikada, ni najmanje nije posumnjala u svog zeta Zorana, ali kada bi se pomenula njegova porodica, potpuno je mijenjala ton.

– Zoran je iskreno volio moju Jelenu, u to nemam nikakve sumnje. Vidim da pati poslije njenog ubistva. Osim toga, dobar je prema meni i prema Jani. Ma ni pomislila nisam da on ima nešto sa tim. Što se tiče priča da je njegova porodica umiješana, da zna nešto o ubistvu, stvarno ne znam šta da mislim. Voljela bih da vjerujem da to nije tačno, međutim, djeco, ne znam šta da vam kažem… Nisam baš sigurna da u tome nema istine… – govorila je Zorica novinarima, a piše Informer.

Jana joj je bila jedina utjeha poslije ćerkine smrti, prema riječima komšija i prijatelja. Zato se plašila da ne načini pogrešan potez pa da ne ostane i bez nje. Zorica je sve svoje slutnje odnijela sa sobom u grob.

– Sama činjenica da poslije Jeleninog ubistva nije pričala sa Vladimirom, mnogo govori. Da li je sumnjala na njega ili samo slutila da on nešto zna o ubistvu, vjerovatno ni sama nije bila načisto – ispričala je za pomenuti list rođaka Jelenine majke.

(Informer)