PREOKRET: Partizan se otvorio, oborio rekord i doveo velika pojačanja za kraj prelaznog roka!

Čelnici Partizana naporno su radili čitavog poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka i kada se podvuče crta, angažovali četvoricu igrača.

Onaj najdragoceniji, Mirko Ivanić (21) iz Vojvodine, trebalo je da potpiše neposredno pre nego što je pala zavesa na fudbalsku pijacu u Srbiji, ali su Novosađani konstantno podizali cenu i na kraju je Partizan odustao.

Nezvanično, crno-beli su za atraktivno pojačanje bili spremni da izdvoje za naše uslove astronomskih dva miliona evra, ali ne i da pristanu na ustupanje procenta od Ivanićevog sledećeg transfera.

Biće zanimljivo za koliko će novca taj talentovani fudbaler u nekom od narednih prelaznih rokova napustiti stadion “Karađorđe”… Pogotovo što mu ugovor ističe u junu 2016!?

Podsetimo da je Partizan u popodnevnim časovima ponudio za transfer Ivanića milion i po evra, ali su “lale” posle konsultacija unutar Upravnog odbora tu ponudu odbile.

Sam Ivanić se kasno uveče oglasio na svom Facebook profilu: “Zvali su me danas, nudili su mi stvarno odličan ugovor, ali ja kad dam reč ne gazim je”.

Partizan je na tri godine doveo nekadašnjeg reprezentativca Srbije Alena Stevanovića (24), dok se Nemanja Mihajlović (19) iz Rada obavezao na četvorogodišnju vernost.