PRIZOR OD KOJEGA NAVIRU SUZE Policajac uzeo curicu u naručje i tješio je nakon što je izgubila tatu…

Svijet je ovih dana obišla potresna fotografija koju je zabilježila Jessica Matrious, nakon što joj se pred očima dogodila strašna prometna nesreća.

Terenac koji se u četvrtak na području Brightona u saveznoj državi Colorado kretao ispred nje sletio je s ceste nakon što mu je pukla guma.

U strahovitom prevrtanju vozila poginuo je muškarac, dok su njegova supruga i troje djece teže ozlijeđeni, a četvrto dijete je prošlo s lakšim ozljedama. Svih šestero putnika je doslovce ispalo iz terenca, navodno nitko nije bio vezan…

Lakše je ozlijeđena kćerkica poginulog muškarca, koju je nedugo po dolasku na mjesto tragedije u naručje uzeo jedan policajac.

Okrenuo se od stravičnog prizora pokazujući joj nešto u daljini i tješeći je. To je svojim fotoaparatom zabilježila Jessica, koja je prije toga unesrećenima pokušala i osobno pomoći.

Policajac je kasnije identificiran kao Nick Struck i u izjavi za 9news kazao je da je, čim je stigla dojava da su među unesrećenima i djeca, osjetio grč u želucu. Po dolasku na mjesto nesreće netko mu je doveo curicu, staru oko dvije godine, baš koliko ima i njegova kćer.

Kada ju je uzeo u naručje, počeo joj je pjevati pjesmicu…

‘Znam po svojoj maloj, djeci treba dati do znanja da je netko uz njih. Odmah osjetite reakciju. Sjećam se da me je, dok sam je držao u naručju, počela hvatati za ruku, u ritmu pjesmice koju sam joj pjevušio. (…) Naravno, prva pomisao u svemu je da je to mogla biti i moja kći. Ja nisam doktor, ali znam zagrliti nekoga, a vjerujte, znaju to i svi moji kolege’, rekao je još Nick.