PROROČICA OTKRIVA KO JE UBIO JELENU: Ubica je….

Pjevačica je ubijena zbog sumnje da je njena porodica Krsmanović bacala vradžbine na Marjanoviće. Toliko smem da otkrijem, kaže vidovnjakinja Vesna Radomirović. Vesna Radomirović, jedna od najpoznatijih proročica na ovim prostorima, tvrdi da je Jelenu Marjanović ubio muškarac iz kuće Marjanovića i da Zoran Marjanović najbolje zna ko je to uradio!

Ubistvo Željka Ražnatovića Arkana, završetak rata u Bosni, hapšenje Radovana Karadžića, pobjeda Ibre Bublina u „Zvezdama Granda“, samo su neka od proročanstava ove vidovnjakinje koja su se obistinila. Rješenje ubistva „Grandove“ pjevačice za nju nije nepoznanica. Vesna tvrdi da zna ime ubice, ali da ne smije da ga otkrije jer policija nema, niti će imati čvrste dokaze za to.

Nije imala ljubavnika

– Ne mogu nikoga direktno da optužim jer to bi bilo krivično djelo. Kao prvo, ja kao proročica i vizionar tvrdim da ubicu treba tražiti u kući Marjanovića.

Jelena nije imala nikakvog ljubavnika, to je apsolutna laž! Prikazuje mi se grijeh Marjanovića prema porodici Krsmanović. Marjanovići su bili ubijeđeni da Krsmanovići njima prave vradžbine i crnu magiju, a to nije bilo tačno. Jelena je ubijena upravo zbog sumnje da njena porodica pravi vradžbine! Nije tačno da je htjela da napusti Zorana jer ga je ona mnogo voljela. Jelena je trpjela Zoranove roditelje, svašta je proživjela – u dahu je ispričala Vesna za Kurir Stars i dodala da je ovo misteriozno ubistvo do detalja isplanirano, kao i da je policija već u startu napravila fatalne greške:

– Prikazuje mi se da Jelenin telefon nije bio kod nje na dan ubistva. Vidim tri telefona koja su ostavljena na jednom mjestu u kući na dan ubistva. To je urađeno kako policija ne bi mogla da ih locira. Takođe, vidim da je policija katastrofalno uradila uviđaj.

Na naše insistiranje da nam otkrije ime ubice, Vesna kaže da to ne smije da učini, ali je na kraju ipak nagovijestila o kome je riječ.

Kao u „Zodijaku“

– Jelenu je ubio muškarac iz kuće Marjanovića, toliko mogu i smijem da kažem. Nažalost, ovaj slučaj završiće se kao film „Zodijak“, dakle počinilac neće nikada biti otkriven. Plašim se da neće biti dovoljno dokaza. Zoran će biti pušten iz pritvora! On odlično zna ko je ubica, da ne kažem – zna iz prve ruke. Zar nikom nije čudno to da čovjek kojem je žena ubijena, masakrirana na najgnusniji način, non-stop godinu i po hvali policiju koja radi na slučaju. Ko bi normalan to radio? Pa svako, da je na njegovom mjestu, napadao bi policiju jer ništa nisu uradili da otkriju ubicu – rekla je proročica za Kurir.

(Kurir)