RASKRINKANI! Provaljen SKANDALOZNI plan Gastoza i Zorice za pobedu, oni plakali u WC-u! (VIDEO)

Gastoz i Zorica se ovome sigurno nisu nadali, i njihov pakleni pakt je otkriven tri dana pre finala

Veza Gastoza i Zorice je laž, i sve što oni rade u “Parovima” je deo plana koji bi jednom od njih dvoje trebalo da obezbedi pobedu!

Tajni plan dvoje “verenika”, koje ne vezuje ljubav, nego samo čisti interes, prvo su raskrinkali Marko i Vesna Rivas, a sada je ove glasine potvrdila i produkcija “Parova”.

Kada je Zorica bila diskvalifikovana, Gastoz i ona su došli na ideju da Nenad počne da se zabavlja sa Ružicom Veljković, kako bi produkcija imala razlog da ponovo ubaci Dukićevu u rijaliti. Tako je i bilo.

– Ružice, ti si samo iskorišćena, kako bismo Nenad i ja došli do finala. Oboje smo već jednom pobedili, zbog čega da ne pobedimo opet. Možemo da pokrenemo zajednički biznis, a ideja je da otvorim i salon u Svilajncu – izlanula se nedavno Zorica u razgovoru sa Veljkovićevom.

– Da bi sve bilo uverljivije, njih dvoje se povremeno zatvaraju u tuš kabinu i toalet, gde simuliraju se+s. Ovome u prilog ide i činjenica da je Zorica Dukić, posle nominacija, do tada s neznatnim glasačima, ovog puta bila uvek visoko kotirana, odnosno mahom na prvom mestu. Jasno je da je glasanje organizovano i da ona ima iskustva u tome – navodi izvor blizak produkciji.

Da podsetimo, Anamarija je pre izbacivanja iz “Parova” poručila:

– Čula sam kad je Zorica rekla Gastozu da joj dozvoli da podigne pet hiljada evra, kako bi kupila kartice i dala da se glasa za njega, kako bi osvojio duplu krunu!

Posle ovog šokantnog raspleta, Nenad i Zorica su načisto izgubili živce i zatvorili su se u WC gde su plakali ko kiša. Ostali učesnici su uglavnom likovali jer su Gastoz i njegova lažna devojka razotkriveni…

Ili što bi rekao Dino Merlin, “Sve je laž”: