RUSKI ASTROLOG KOJI JE SVE POGODIO: Njegova predskazanja su nevjerovatna, pogledajte šta nas tek čeka!

Pavel Globa ruski astrolog je prvi put je objavio svoja predskazanja početkom 80-tih godina prošlog vijeka, tada je najavio da će se SSSR uskoro raspasti i da će u ljeto 1991. na ulicama Moskve biti tenkovi pa i ono da će se Ukrajina raspasti tokom 2014. godine.

Po njegovim riječima, tj predviđanjima oko 85 odsto njegovih predviđanja se ispunilo! On je još 2009. godine rekao da će 2014. biti godina povišenog rizika, i upozorio na avionske letove.

Evo šta je još predvidio…

Ukrajina će se raspasti na tri dijela 2014. godine. U Ukrajini će postojati dvije defakto nezavisne administracije, zadržavajući formalno integritet teritorije, približno u istom formatu kao danas u Moldaviji.

Ekonomska kriza, koja će se produžiti do 2020. godine, prekrojiće geopolitičku kartu svijeta. SAD čekaju teška vremena, a Ukrajina i Evropska unija prestaće da postoje.

Umjesto jedne Evropske unije pojaviće se nekoliko saveza. Zemlje Skandinavije i Pribaltika formiraće Sjeverni savez, koji će postati nasljednik Hanzeatskog saveza. Francuska, Italija i Španija će se ujediniti u Južnoevropski savez i tako dalje. Evropska unija će možda i opstati kao formacija, ali samo na papiru.

„Za dolar će naredne dvije godine biti veoma teške, iako se kolaps američke valute još neće dogoditi. Najteže vrijeme za dolar nastupa 2017-2018. Dolar će potpuno devalvirati, novčanice će lijepiti preko zidova u toaletima i neće znati šta će sa njima. U tom smislu, euro je pouzdanija valuta“ rekao je tada Globa.

NATO blok će prvo malo ojačati, ali će zatim prestati da postoji.

Velike promjene u Rusiji će se, kako on tvrdi, događati od 2014. do 2016. godine

Po njegovim prognozama, svijetu prete ekonomski i geopolitički potresi do kraja 2020. godine: sve države će preživjeti teška vremena, ali će na kraju teških godina Rusija postati moćna imperija i novi svjetski lider.

Na kraju 2020. čitavo čovječanstvo će se konačno oprostiti od krize, koja će biti nazvana “Druga velika depresija”.

Procjenjujući vjerovatnoću prirodnih kataklizmi i tehnogenih katastrofa, Pavel Globa je rekao da će 2014. biti godina povišenog rizika, i upozorio na avionske letove.

„Najvjerovatnije, u julu-avgustu treba očekivati talas avionskih nesreća, pa bih savjetovao da se svi uzdrže od letova u svim pravcima. U decembru i januaru 2015. dramatično će porasti opasnost od zemljotresa, posebno u vodama Pacifika.

U 30 postkriznih godina, do 2050, u Rusiji će trajati preporod. Vlast će 2020. ili 2021. preuzeti moćna nova osoba nazvana “jahač na bijelom konju“. Neće dugo vladati, ali će ostaviti veliki trag u Rusiji.

(Skandalozno, Zanimljivosti dana)