S NJIM JE POBEGLA IVANA VEMIĆ (15)? Evo gdje se sada nalazi devojčica koja je digla Srbiju na noge! (FOTO)

Ivana Vemić (15), koja je nestala iz porodične kuće u noći između subote i nedjelje, locirana je i pronađena jučer u Novom Sadu sa Tomislavom Gajićem (30). Njen otac Dragan sumnja da je djevojčica protiv svoje volje sa čovjekom koji već ima, kako on kaže, dosije u policiji.

– Nađena je, ali ih policija nije zadržala dok ja dođem po nju sa socijalnim radnikom, već ih je pustila prvo da ručaju i da polako krenu, a oni su ponovo nestali. On ima 30 godina, ima i ženu, kao i krivičnu prijavu za pokušaj ubistva, a ona 15 godina. Ivana kod nas ima sve. Ne mogu da vjerujem da se ovo dešava – rekao je njen otac Dragan.

Tomislav Gajić i Ivana Vemić se, sudeći po slikama na Fejsbuku, već neko vrijeme se zabavljaju. Na njegovom profilu na ovoj društvenom mreži 30. aprila je dvije zajedničke fotografije iz, po svemu sudeći, noćnog provoda.

Na njenoj cover fotografiji na Fejsbuku, postavljenoj 20. aprila, piše da je “teško izabrati između onoga što je dobro za tebe i onoga što voliš”.

Da je djevojčica živa i da je, vjerovatno, kod Tomislava Gajića, dokazuje i to da je prije dva sata komentarisala njihove zajedničke fotografije.

Podsjetimo, Ivana i Tomislav su jučer bili u policijskoj stanici u Novom Sadu na saslušanju, ali je djevojčica poslije toga ponovo nestala.

(Telegaf.rs)