SAZNAJEMO NOVI TRAG U ISTRAZI SVIREPOG UBISTVA: Jelena pred smrt poslala pismo u kojem…

`Zvezda Granda“ Jelena Marjanović u tajnosti je poslala pismo nepoznatoj osobi, samo dan prije nego što je zvjerski ubijena na nasipu smrti kod naselja Crvenka. Jedan od svjedoka u istrazi, koja traje već 56 dana, rekao je da je u petak 1. aprila vidio Jelenu u pošti u Borči kako predaje pismo u bijeloj koverti.

Prema riječima sagovornika Informera iz istrage, koji od početka radi na ovom slučaju, informacija o tome da je Jelena neposredno pred smrt nekome pisala dobijena je od svjedoka koji se sam javio policiji.

– Kako nam je ispričao ovaj svjedok, Jelenu je vidio u pošti u naselju Borča. Uvjeravao nas je da je dobro zapamtio njeno lice jer je primijetio da je ona bila poprilično uznemirena, kao da nešto radi u tajnosti. Držala je u ruci pismo u bijeloj koverti, predala ga i brzo napustila poštu. Sve se to, prema njegovim riječima, dešavalo u petak 1. aprila u ranim popodnevnim satima. Bio je šokiran kada je samo dan kasnije u medijima vidio da je ta žena nastala, da bi nedugo zatim bilo objavljeno i da je ubijena. Ispostavilo se da se radi o Jeleni Marjanović – ispričao je izvor iz istrage koja traje već 56 dana.

Inspektori koji rade na ovom slučaju, već dva mjeseca danonoćno pokušavaju da otkriju kome je Jelena poslala pismo i šta piše u njemu.

– Sasvim je moguće da se u sadržaju tog pisma krije istina o Jeleninom ubistvu. Ako je ona dobijala prijetnje ili predosjećala da joj neko radi o glavi, nije isključeno da je tim pismom željela o tome da obavijesti neku njoj blisku osobu. Sada pokušavamo da otkrijemo gdje je to pismo završilo i da li uopšte ima veze sa ubistvom – kaže izvor.

Istraga je sada ponovo praktično na početku, a policajcima je sve jasnije da ovo nije obično ubistvo.

– Analizirajući sve podatke do kojih smo došli za ovih 56 dana, utvrdili smo da je zločin pripreman barem šest mjeseci. Osim toga, uvjereni smo da je ubistvo imalo neke odlike rituala i da se iza njega krije nešto veoma misteriozno, sa čime se možda do sada nismo susretali. Svaki trag može da bude ključni dokaz i zato nam je veoma bitno da otkrijemo šta piše u tom pismu što je Jelena poslala pred smrt – objasnio je sagovornik ovog lista.

Inače, u glavnoj pošti nadomak pjiace u Borči, zaposleni ne mogu da se sjete dana Jeleninog dolaska. Prema njihovim riječima, ona im nije bila toliko poznata da bi joj zapamtili lik.

– Nama dnevno uđe po stotinu ljudi, zamislite kada bismo svakog zapazili i upamtili. Iskreno da vam kažem, za ovu pjevačicu smo čuli i vidjeli tek u medijima kada je ubijena. Dakle, moguće je da je dolazila baš u danima prije ubistva i da je slala poštu – rekla je jedna od radnica na šalteru za prijem i isporuku pošiljki.

(Informer.rs)