SLUČAJNO SNIMIO: Čovjek zaspao na operacijskom stolu, a kada se probudio čuo nešto što ga je šokiralo!

Kada je stigao u ordinaciju gdje ga je čekao pregled kolonoskopije, čovjek iz Virginije nije ni sanjao što će se sve dogoditi kada krene djelovati anestezija. Upalio je mobitel kako bi snimio savjete svog ljekara o terapiji koju treba uzimati nakon samog pregleda. Ali zaboravio je prekinuti snimanje, te je njegov mobitel snimio sve što se događalo kada je on bio pod utjecajem anestezije, piše Washington post.

Nakon što se vratio kući, čovjek je počeo da sluša snimku te ubrzo shvatio kakve su se grozote događale kada je spavao.

“Nakon samo pet minuta razgovora s tobom prije operacije došlo mi je da te udarim u lice“, rekla je doktorica samo nekoliko trenutaka nakon što je anestezija počela djelovati.

Doktorica je upozorila asistenta da pripazi na osip kojeg čovjek ima, kako se ne bi zarazio.

“Možda dobiješ sifilis na ruci“, kazala je doktorica asistentu te dodala kako čovjek možda boluje od ebole ili tuberkuloze na spolnom organu. Svi su se smijali. Jedan je asistent pacijenta nazvao retardiranim, a potom su uslijedila nagađanja o njegovoj seksualnoj orjentaciji.

Pogađali su je li možda čovjek gay, a doktorica je kazala kako poznaje homosek*ualce koji `imaju više u hlačama` od ovog pacijenta. Uposlenici u ovoj ordinaciji ismijavali su pacijenta zbog njegove lakovjernosti i pretjeranog povjerenja savjetima koje ljekari daju na internetu.

Nakon što je čovjek odlučio objaviti snimku, doktorica je dobila otkaz i više ne radi u toj ordinaciji. Ovaj je čovjek sudskim putem tražio ispravak ovog nehumanog postupanja prema njemu. Spor je dobio, kao i 500 000 dolara odštete. “Ovo je presedan. Još nikad se nisam susreo sa sličnim slučajem“, kazao je advokat koji je zastupao pacijenta.

(Dnevni avaz)