Snimao tinejdžera dok umire, a nije mu želio pomoći

41-godišnji Paul Pelton iz američke države Ohio optužen je za prekršaj zato jer je snimao ozlijeđene tinejdžere u njihovom automobilu nakon što su doživjeli prometnu nesreću, javlja N1.

Jedan od mladića kasnije je od zadobivenih ozljeda umro.

Pelton je optužen zbog ulaska u vozilo kako bi snimio video svojim telefonom. Dok je snimao ozlijeđene mladiće nazivao ih je ”idiotima”.

U nesreći su ozlijeđeni Zachary Goodin i Cameron Friend, obojica 17-godišnjaci. Friend, koji je bio suvozač, podlegao je ozljedama dok je stanje Goodina nepoznato.

Nakon nesreće susjedi su pokušali pomoći ozlijeđenom dvojcu dok je Pelton cijelo vrijeme snimao nemile scene, bez želje da pomogne unesrećenima, rekli su iz policije.

Pelton je na kraju uhićen zbog prekršaja ulaska na mjesto zločina, a ne zbog snimanja videa kojeg je na kraju pokušao prodati lokalnim medijima.

Iz policije su rekli kako je jedini Peltonov zločin to što je ušao u automobil bez dopuštenja. Prijeti mu kazna od 30 dana u zatvoru i 250 dolara, prenosi Dnevni list.

”Pokušali smo mu naći nešto za što bismo ga optužili, ali nije zločin gurnuti kameru na mjesto gdje umiru djeca i kasnije to pokušati prodati”, rekli su iz policije, a piše Yahoo.com.