ŠOKANTAN SNIMAK! TIJANA AJFON PRIZNAJE DA JE PROSTITU*KA: Promašila sam hotel, mogla sam se izj****i za džabe!

Starleta Tijana Ajfon, koja se proslavila učešćem u rijalitiju Parovi, priznala je da je pros*itutka. Informer je došao u posjed audio-snimka na kom se jasno čuje da Ajfonka naplaćuje svoje sek*ualne usluge.

Ona se požalila prijatelju da je promašila hotel u kom je trebala da se sastane sa mušterijom, i da je umalo spavala sa totalnim strancem koji nije naručio pros*itutku. Za to vrijeme pravi klijent, onaj koji je želio da plati se*s sa Tijanom, čekao je nestrpljivo u drugom hotelu:

– Jao Bože, je l vi kapirate da sam ja otišla u “Metropol“ umjesto u “Kraun plazu“. Nekim hotelima sobe na prvom spratu počinju brojem 1001, a nekima sa 101. I onda se potrefi da ulazim u sobu, da je u njoj lik i da je stranac… Tada je pun grad bio stranaca – prepričavala je Tijana svoju anegdotu i objašnjavala da je počela da opušta zbunjenog momka:

– Ljudi, ja sjedim i pričam sa njim. I meni šalje drugarica poruku: “Pita ovaj – kad stižeš, kasniš“. Ja reko: “Al ja sjedim u hotelu“. Ona kaže: “Tijana, gdje sjediš?“ Ljudi, vi ne znate blama, vi ne znate šoka mog. Mogla sam se za džabe izj**ati sa čovjekom – čuje se Tijana dok prepričava svoj neuspjeli posao na audio-snimku.

Ajfonku su ostale starlete do sada mnogo puta optuživale da se bavi pros*itucijom, ali im je ona uzvraćala istom merom. Otkrivale su navodne tarife po kojima koleginice prodaju svoje tijelo, ali ni jedna do sada nije priznala da naplaćuje sek*ualne usluge. Tijana je prva koja je to potvrdila, što se jasno čuje na audio-snimku.

Kada smo pozvali Ajfonku za komentar, ona je nevješto pokušala da se opere:

– Nema ništa gore od zavidnih i loših ljudi i bivših prijatelja. Oni će na sve načine pokušati da te oblate i isprljaju. Tokom bezazlenog razgovora snimalo se nekoliko nas i pričali smo svoje blamove – objašnjava Tijana, ali nam daje drugu verziju svog blama:

– Jednom sam pristala na sastanak na slijepo koji mi je zakazala “drugarica“. Baš ta koja sad širi priču u potpuno drugom kontekstu. Ušla sam u restoran hotela, i s obzirom na to da je sastanak bio na slijepo prišla sam pogrešnom momku. Vidjela sam da se čudno ponaša i kad sam shvatila da pijem piće sa pogrešnim čovjekom, brzo sam se izgubila. Kazala sam im da mi se dopao momak i umalo još i sek*a da bude, ali džabe. Bio je pogrešan – pere se Ajfonka.

(Informer.rs)