Spavao je sa devojkom, a onda ga je probudilo neprijatno i odvratno iznenađenje (FOTO)

On se u toku noći probudio i shvatio da mu je noga mokra. Mislio je da u pitanju urin, međutim, bilo je nešto mnogo gore

Studentske zabave, sa puno alkohola, mogu da se završe na svakojake načine, međutim, ova se završila na jedan odvratan i neubičajan. Momak je jedne “lude” večeri upoznao devojku sa kojom je to veče imao seks, a onda mu je ona priredila neprijatno iznenađenje.

Naime, on se u toku noći probudio i shvatio da mu je noga mokra. Mislio je da u pitanju urin, međutim, bilo je nešto mnogo gore – izmet!

Cela desna noga mu je bila premazana izmetom. Počeo je da se nervozno okreće po krevetu i pokušavao da utvrdi da li je on to napravio, a kada je shvatio da fekalije nisu njegove, bio je u šoku. To je prepisao alkoholu, pa je rešio da odspava i da situaciju reši kada se otrezni.

Ujutru je brže-bolje otišao pod tuš i pozvao cimera da mu pomogne da utvrdi kako se ovo dogodilo. Njih dvojica su došla do zaključka da je devojka imala “mali incident” tokom noći, pa je pobegla iz kreveta čim je shvatila šta je uradila.

– Jednostavno nemam reči za smrad koji me preplavio kada sam otvorio vrata. Smrad je bio toliko snažan da sam refleksno odstupio korak, kao kada otvorite rernu pa vas zapljusne vruć vazduh. Smrad je preplavio moju celu svest, a kada sam se pribrao i zavirio u sobu, dočekao me masakr. Potpuni masakr – opisuje situaciju nesretni student druge godine.