ŠTA MU BI? NEOČEKIVANI SKANDAL Evo šta je uradio suprug trudne Seke Aleksić!

Veljko Piljikić je zabranio fotografima da slikaju Seku Aleksić na njenom pretposljednjem nastupu pred trudničko bolovanje. Ona je u srijedu uveče pjevala u jednom budvanskom klubu, a pjevačicin muž nije dozvolio da poznata trudnica osvane u novinama.

– Fotografima je bilo zabranjeno da slikaju Seku tokom nastupa, što se nikad ranije nije desilo. Prvo je menadžer kluba rekao da, što se njega tiče, može, ali je potom kazao da mora da provjeri sa Veljkom. Dok su pričali vidjelo se da mu pjevačicin suprug odmahuje glavom. Onda je došao i kazao novinarima i fotografima da je slikanje zabranjeno – priča izvor Informera sa lica mjesta i dodaje:

– Seka se pred ovaj nastup na društvenim mrežama oprostila od publike i najavila trudničko bolovanje. Moguće da zato ne želi da se pojavljuje u novinama. Ipak, vrlo brzo je sama objavila fotografiju sa jahte, pa je ovo njeno ponašanje potpuno nejasno.

Aleksićeva je u srijedu najavila da se na neko vrijeme povlači sa scene.

– Moj odmor za dva dana počinje. Spremna sam za divnu pauzu, nikada dužu u mojoj karijeri, ali onu najljepšu. Poslije toliko godina priželjkivanja (ne borbe, kao što to neki kažu) Bog je poslao u pravo vrijeme najlepši životni dar mom Veljku i meni. Ne brinite, u pauzi, kada mi vrijeme dozvoli, snimaću nove pjesme i sredinom iduće godine moja ekipa saradnika i ja ćemo vas obradovati novih hitovima – poručila je pjevačica.

(Informer.rs)