STATUS MIROSLAVA DIGAO BALKAN NA NOGE: Ratni huškači, meni ste ubili i uzeli sve, ali moj sin neće krvariti za vaše ideale! (FOTO)

– Dragi političari…huškači rata…na prvoj slici sam ja sa 17-18 godina…Uzeli ste mi mladost, zdravlje…Ubili sve u meni ali čovjeka i srce niste…sve ste mi uzeli za vaše ideale i da vama bude bolje…da možete sve opljačkati…Na drugoj slici je moj sin 17-18 godina. E dragi moji, njega vam ne dam, njemu sam usadio ljubav prema svima, mir i napravio od njega čovjeka… – napisao je Čerek

Među njima je i Miroslav Čerek koji je na društvenoj mreži Fejsbuk objavio svoj stav o pretnjama ratom u RS.

– Dragi političari…huškači rata…na prvoj slici sam ja sa 17-18 godina…Uzeli ste mi mladost, zdravlje…Ubili sve u meni ali čovjeka i srce niste…sve ste mi uzeli za vaše ideale i da vama bude bolje…da možete sve opljačkati…Na drugoj slici je moj sin 17-18 godina. E dragi moji, njega vam ne dam, njemu sam usadio ljubav prema svima, mir i napravio od njega čovjeka… – započeo je svoje obraćanje Čerek u svom statusu na Fejsbuku.

Ovaj status je podeljen više od 1.400 puta, a drugi korisnici su u komentarima podržali njegovu poruku i poziv za mir, kako je istakao u delu o svom sinu i gledanju na prošlost, sadašnjost i budućnost na ovim prostorima, kao i posledicama i ožiljcima rata.

– Njega vam ne dam za vaše ideale, vašu decu…da opet pljačkate…njega vam ne dam da pucate u njega, da ga terate u rov po suncu, kiši i snegu..da ga ranjavate…da krvari za vaše ideale…- stoji u postu objavljenom na profilu Čereka.