SVE JE OTKRIVENO: Severina zabranila Kebi da zove Cecu na svadbu zato što…

Na svadbi Igora i Severine Kojić nema koga nije bilo. Gotovo cijela estrada, sve pjevačice sa kojima je Dragan Kojić Keba ikada progovorio dvije riječi.

Ipak, nije bilo Kebine prijateljice Svetlane Cece Ražnatović. Kako smo saznali od naših izvora bliskih porodici Kojić, snajka je Kebi stavila veto na prijedlog da Ceca bude na spisku zvanica. Iako je pjevaču izuzetno neprijatno što na sinovljevu svadbu nije pozvao koleginicu sa kojom je prijatelj više od dvije decenije i sa kojom ima duet “U snu ljubim medna usta”, morao je da posluša Severinu.

Hrvatska zvijezda godinama unazad gaji otvoreni animozitet prema Ceci, a sada je to prvi put i otvoreno pokazala. Mediji su o njenoj netrpeljivosti ka najvećoj sprskoj zvijezdi pisali i prošle godine u ovo vrijeme, kada je na svom nastupu u klubu burno i negativno reagovala nakon što je bend počeo da svira Cecinu pjesmu. Takođe, oni koji su upućeni u cijelu situaciju tvrde i da Seve nije željela da razbijesni hrvatsku javnost Cecinim prisustvom na svom vjenčanju.

Ipak, nije trebalo da brine. Ako je vjerovati prijateljima srpske zvijezde, sve i da su je zvali, ona ne bi došla pošto je tog vikenda imala koncert u Beču.

(Svet.rs)