SVET BEZ TEKSTA: U kući pokojnog Michaela Jacksona pronađena najbolesnija stvar ikada!

U policijskom izvještaju iz 2003. godine, a do kojeg su tek sada došli američki mediji, stoji da je na ranču “Neverland“ koji je bio u vlasništvu Michaela Jacksona policija pronašla veliku kolekciju dječije po*nografije.

U izvještaju stoji da je pretres uslijedio nakon tvrdnji jednog dječaka da ga je slavni pjevač nekoliko puta seksualno zlostavljao. Kako navode, na ranču su pronađeni brojne fotografije i snimci koji su uvršteni kao dokazni materijali.

Samo u spavaćoj sobi i kupatilu pjevača pronađeno je bar sedam kolekcija fotografija i snimaka na kojima su potpuno goli ili djelimično odjeveni dječaci tinejdžerskih godina, a u nekim slučajevima čak i mlađi.

Američki mediji navode i da je jedna kolekcija opisana kao “golišave fotografije tinejdžera s kraja 19. vijeka“.

Podsjećamo, pretres kuće Michaela Jacksona desio se 2003. godine dok je slavni pjevač bio u Las Vegasu, a nalog za hapšenje policija je izdala istog dana.

U policijskom izvještaju stoji da su mnogi materijali s golim muškarcima i ženama vjerovatno korišteni za privlačenje pažnje mladih muškaraca.

Asistent gradskog tužioca u Santa Barbari izjavio je kako je Jackson priznao da je “vodio jedno po jedno dijete u krevet tokom dužeg perioda vremena“.

(Klix.ba)