TRI MJESECA OD UBISTVA JELENE MARJANOVIĆ: Rada se doselila u Borču kod Zorana!

Rada Matić (35), njegovateljica iz Beča, viđena je u Borči u blizini kuće porodice ubijene pjevačice Jelene Marjanović (33), saznaje „Alo!“.

Kako bi saznali zbog čega se ova gastarbajterka motala oko kuće Zorana Marjanovića, supruga ubijene pjevačice sa kojim je razmjenjivala lascivne poruke, a sve u cilju, kako je rekla, „njegovog raskrinkavanja“, novinari „Alo!“ su pozvali Matićevu, a ona je potvrdila da je u ovom naselju iznajmila kuću.

– Tačno je da sam našla sam stan u Borči, i to baš kuću blizu Marjanovića, kako bih bila konkurencija njegovog majci Zorici. Ja sam riješila da joj, dok ona čeka da joj Sveta Petka dozvoli da radi, preuzmem mušterije – sa blagom dozom ironije rekla nam je Rada.

Da ne odustaje tako lako od Zorana Marjanovića (33) pokazuje i Radin stajling, jer se tip-top sredila za novi komšiluk. Rada je bila isto obučena kao i na prvoj slici koju je poslala Zoranu Marjanoviću. Na sebi je imala crnu mini-suknju, štikle, bijelu bluzu sa kratkim rukavima, gdje joj se vidi tetovaža nepoznatog muškarca sa šeširom na desnoj ruci.

– Zoran je obožavao da gleda moje tetovaže i davao mi je savjete da malo smršam, pa sam ga poslušala. Poslala sam mu i sliku delfina na grudima, a rekao mi je da to njega sve strašno uzbuđuje – rekla nam je nova komšinica Marjanovića.

Nismo, međutim, uspjeli da saznamo šta o novom komšiluku misle Zoran Marjanović i njegova porodica, koji su se zatvorili u kuću, a sa novinarima odavno ne pričaju.

(Alo.rs)