TRUDNA SAM SA SESTRINIM DEČKOM ZA KOJEG SE UDAJE U SUBOTU: Imali smo se*s dok je spavala u sobi PORED!

Na jednoj od tema na Visperu, aplikaciji za dijeljenje tajni korisnici su podijelili šokantne priče o tome kako su se zaljubili u partnere svoje braće ili sestara. Mnogi su podijelili svoja iskustva o tome kako su se emotivno nosili s neuzvraćenom ljubavi, ali neki od njih su otkrili kako su se upuštali u veze s tim ljudima.

“Zaljubljena sam u sestrinog dečka. Već šest mjeseci spavamo zajedno“, podijelila je jedna korisnica.

“Zaljubljena sam u sestrinog dečka. Kako da joj kažem? Ne želim da je povrijedim“, bila je opreznija druga.

“Zaljubljen sam u djevojku svog brata, mazili smo se dok se on tuširao“, podijelio je jedan korisnik konkretno iskustvo.

“Često se nalazim sa dečkom svoje sestre, ali sad se osjećam loše jer sam zaljubljena u njega i želim da joj to priznam, ali ne znam kako“, podijelila je djevojka.

Nakon relativno uobičajenih priča, počele su da se nižu malo dramatičnije situacije. Jedna korisnica je imala ispovijest dostojnu južnoameričkih serija.

“Zaljubljena sam u dečka svoje sestre. U subotu je njihovo vjenčanje, a niko i ne sluti da sam trudna s njim“, podijelila je i dodala da je najvjerovatnije zatrudnila sa njim dok je njena sestra spavala u drugoj sobi.

“Zaljubljen sam u djevojku svog brata, imamo toliko toga više zajedničkog nego njih dvoje, ali nikad nećemo biti zajedno zbog razlike u godinama“, požalio se jedan korisnik.

Neki su podijelili zaista komplikovane situacije.

“Zaljubljena sam u dečka svoje sestre, a ona upravo rađa njegovo dijete.“

“Vjerena sam za predivnog muškarca, ali sam zaljubljena u njegovog najboljeg prijatelja koji je dečko moje sestre“, podijelila je ozbiljan problem jedna žena.

(Index.hr)