U SAOBRAĆAJNOJ NESREĆI KOD ZVORNIKA: Zvezde Granda sa trogodišnjim sinom sletele u reku!

Nikolina Kovač (25) i Saša Kapor (30) sa trogodišnjim sinom Nikolajem pukom srećom preživjeli su saobraćajnu nesreću koja se dogodila u ponedjeljak oko 11 sati prije podne, kada su sletjeli s puta u rijeku u mjestu Drinjača kod Zvornika. Pjevači su se sa sinom vraćali iz Sarajeva u Beograd.

Kako Kurir ekskluzivno saznaje, da bi izbjegao direktan sudar sa kombijem, koji je prešao u njihovu traku, Kapor je skrenuo u stranu, ali šljunak je povukao njegov „mercedes“ i survali su se u Drinu. Lokalni ribari, koji su pecali u blizini, odmah su im pritekli u pomoć i jedva uspjeli da ih izvuku kroz prozor automobila.

“Čuli smo prasak kad se auto survao u rijeku. Brže-bolje potrčali smo da spasavamo te ljude. Bilo je jezivo. Dijete koje je bilo vezano na svom sjedištu vrištalo je dok su se otac i majka grčevito borili da ga izvuku. Srećom, prozor je bio otvoren i Saša je prvo Nikolini stavio sina u krilo, a onda ga je ona nama dobacila kroz prozor i mi smo ga čamcem prebacili na obalu, dok su oni doplivali za nama. Sve se odigralo munjevito i bukvalno su sekunde bile u pitanju dok smo se borili za njihove živote“, priča jedan od mještana koji je izbavljao Kapore iz potopljenih kola.

Uspjeli smo da stupimo u kontakt s Nikolinom i Sašom, koji su prilikom nesreće ostali i bez mobilnih telefona.

“Još sam u šoku! Gledali smo smrti u oči. Sve se odigralo u pet minuta, a izgledalo je kao horor-film. Još mi Nikolajev plač odzvanja u ušima. Hvala Bogu i tim dobrim ljudima koji su nas izbavili, pa smo svi ostali živi i zdravi“, rekla je pjevačica za Kurir, a njen suprug je dodao:

“Taj dan ćemo slaviti kao drugi rođendan. Bog nas je pogledao i zaštitio. Neizmjernu zahvalnost dugujemo ljudima koji su nam pomogli i spasli nas. Nikada nećemo proći kroz to mjesto, a da ne svratimo do njih. Nikolina od stresa nakon nesreće nije mogla da govori, niti je željela da se odvoji od sina, a ja imam lakše povrede“, zaključuje Kapor.

(Kurir)