UBIO SE poznati beogradski advokat Marko Kastratović (43)! Ostavio oproštajno pismo, pa pucao u sebe iz LOVAČKE PUŠKE!

Poznati beogradski advokat Marko Kastratović (43) ubio se jučer ujutro u svojoj kancelariji na Vračaru. Prije nego što je ispalio u sebe metak iz lovačke puške, Kastratović je ostavio oproštajno pismo.

Kako se nezvanično saznaje, tragedija se dogodila nešto poslije devet časova. Prijatelj pokojnog Kastratovića došao je u njegov stan nešto prije 10 sati i zatekao jeziv prizor.

– Marko je živio sam. Policija i Hitna pomoć brzo su stigle u stan u kojem je i imao kancelariju, ali njemu nije bilo pomoći – kaže izvor upućen u istragu i pojašnjava da je tijelo poslato na obdukciju, kao i da je uviđaju prisustvovao zamjenik Višeg tužioca.

Marko Kastratović bio je sin uglednog advokata Strahinje Kastratovića. Zajedno sa ocem zastupao je pokojnog doktora Nenada Borojevića, nekadašnjeg direktora Instituta za onkologiju Srbije koji je bio optućen za zloupotrebu položaja.

Takođe, u predmetu “Decedra“ u kom se doktorima jedne privatne klinike sudilo za nesavjesno liječenje i smrt Jelice Radović (19), Kastratović je zastupao porodicu nesrećne djevojke.Prošle godine, Marko Kastratović bio je meta nepoznatih napadača koji su ga presreli na Vračaru, uboli nožem i oteli mu torbicu sa novcem.

(Informer.rs)