Učesnici Slagalice plakali od smeha kad su videli pitanje u igri “Korak po korak”!

Gledaoci “Slagalice“ nedavno su imali priliku da vide još jednu smešnu situaciju u najpopularnijem kvizu na ovim prostorima.

Naime, igra “Korak po korak“ posebno ih je zabavila, jer su se na ekranu kao razjašnjenje nepoznatog pojma pojavili opisi žene ga obožavaju, najčešće se obrađuje i veoma je tvrd.

Slučajno ili namerno, oni koji su zaduženi za pripremu pitanja u kvizu učinili su da većina ljudi pomisli da je konačno rešenje muški polni organ, a zapravo je bio dijamant.

Za kratko vreme ova situacija je postala hit na društvenim mrežama. Jedni smatraju da je ovakav način igranja pojmovima i rečima simpatičan, dok drugi misle da je to neprikladno za „Slagalicu“, koja ima status porodičnog kviza, s trajanjem dužim od 20 godina.

Ovo nije prvi put da se slične stvari dešavaju u “Slagalici“. Prošle godine u istoj igri bili su ponuđeni opisi može da bude suva, mada je najčešće vlažna i uvek je topla, a ponekad i vrela, što se odnosilo na njušku, a ne na ženski polni organ, kako su mnogi pomislili.
ups

Izvor: informer.rs