UZ PESMU “DOBRO ZNAJ DA UVEK TU SAM JA“: Srpski sportista ispraćen na večni počinak!

Bivši fudbaler Crvene zvezde Goran Gogić, koji je preminuo u Kini, sahranjen je u subotu uz zvuke navijačke pjesme “Dobro znaj da uvijek tu sam ja“ na starom groblju u Kuli. Gogića je na vječno nebo ispratila porodica, prijatelji, bivši i sadašnji fudbaleri Zvezde, predstavnici kluba i navijači, a sahrani je prisustvovalo više od 1.000 ljudi.

Posljednji pozdrav uputili su i bivši trener crveno-belih Slaviša Stojanović, Dragan Džajić, Ognjen Mudrinski, ali i druigi fudbaleri. Iz kapele su odjekivali jauci neutješne familije, ali i Goranovog najboljeg druga, fudbalera Đorđa Rakića.

– Ja sam majka, nisam sestra, ne dajte da ode. Dajte da još jednom zagrlim moga deliju. Živio je za taj dres – jaukala je njegova majka Milanka.

Njegovi otac Špira, majka Milanka i supruga Milena jedva su se držali na nogama od tuge.

Predstavnici kluba u svom govoru istakli su da je Gogić prije svega bio dobar čovjek.

– Tvoji drugovi iz Zvezde osjećaju veliku prazninu i bol zbog tvog preranog odlaska sa životne scene. Neka te na vječnom putu prati sva ljubav ljudi koji vole klub – rekao je predsjednik crveno-bijelih Svetozar Mijailović.

Gogić je preminuo u Kini 3. jula nakon što je izgubio svijet poslije treninga. On je igrao za kineski Đingdao, a tijelo preminulog fudbalera porodica je, zbog nedostatka dovoljno velikog kovčega i problema sa dokumentima čekala, skoro dvije nedjelje.

On je iza sebe ostavio suprugu Milenu, majku Milanku i oca Špira.

(Blic.rs)