UŽASNE POSLJEDICE? Vapaji bespomoćne Tamare ore se bolnicom! Teška borba!

Bivša farmerka i pjevačica Tamara Đurić prije nekoliko dana završila je na VMA. Njeno stanje postalo je kritično nakon što joj se izlio hidrofilni gel kojim je uvećala svoju zadnjicu. Starleta koja je zbog izlivanja silikona završila na VMA u intervjuima za medije ispričala da joj je život bio ugrožen i da se pokajala zbog toga što je preterala sa plastičnom hirurgijom. Takođe, i dalje se bori za spas.

Naime, ona je poslije estetske korekcije na jednoj privatnoj klinici završila na Vojnomedicinskoj akademiji gdje su se ljekari borili za njen život. Tamara je poslije svega što je preživjela poručila svim pripadnicima ljepšeg spola da zaborave na estetske korekcije, ili da, ukoliko je to neophodno, pažljivo odaberu hirurga.

Povodom njenog stanja bilo je i polemike u jednoj televizijskoij emisiji.

– Ja se ježim od tih izraza: “Došla sam da ugradim silikone“, “Kad sam već tu da odradim i liposukciju“ i “Ako može samo malo nos“. Ugrađuju se aparati u automobile, mi još nismo roboti, a “samo malo“ je često mnogo teže nego neka ozbiljna intervencija. Svaka stvar na svijetu, pa i plastične operacije imaju svoje rizike i komplikacije. I pojedine se mogu pretvoriti u pakao. Ne mora da znači da je kolega koji je radio neiskusan. Akva fileri koje je ugradila Tamara naizgled djeluju bezopasno. U nekim situacijama zna da bude hranljiva podloga za bakterije. One žive svuda na nama i traže pogodnu tačku, operisano mjesto. Kad se na toj podlozi razvije infekcija, onda se radi o sistemskom problemu, cijeli organizam pati i život zaista može da bude ugrožen – rekao je Milan Colić, specijalista opšte hirurgije.

Tamara se oglasila i rekla da jeste preživjela, ali da se još bori za život i da bi dala sve da može samo jedan dio iskustva da prenese onima kojima je važno kako izgledaju. Posljedice koje će sve ovo ostaviti na Tamaru nepoznanica su i ljekarima, ali postoji bojazan da može doći do nekih deformacija.

Starleta se osvrnula i na to i objasnila da bi, da se nije javila na vrijeme, možda došlo i do nekih većih deformiteta. Do daljnjeg, njena bitka za goli život se nastavlja!

(Srbija Danas)