VEČERAS OBAVEZNO POGLEDAJTE U NEBO I URADITE OVO: Ispunit će vam se vaša najveća želja!

Večeras je Mlad Mjesec, što znači da je u pitanju sjajan period za ostvarivanje svih snova vezanih za novog dečka/djevojku, novi posao ili neko putovanje. Sve što je potrebno jeste da duboko i iskreno poželite to što najviše hoćete i ispoštujete ritual.

Idemo, korak po korak:

I korak: Sjedite negdje gdje je tiho kako biste mogli da se fokusirate. Odlučite o 10 najvažnijih želja i potom ih glasno pročitajte jednu po jednu.

Onda, ovo je važan dio procesa, zamislite da vam se svaka od njih ispunila i kako biste se tada osjećali. Zamislite radost koja bi vas tada obuzela.

Dajte sebi vremena da uživate u svakom trenutku i pretvarajte se da je sve postalo stvarnost.

II korak: Potom nacrtajte sve što želite. Što više energije uložite u proces, to će rezultati biti bolji. Ovaj dio će vam pomoći da vizualizirate ispunjenje vaših snova i postarati se da je to nešto što zaista želite.

III korak: Sa svakom slikom određene želje zamislite pozitivnu afirmaciju kojom ćete je podržati i zapišite je. Recimo, možete da napišete “Ja sam zaljubljen/na” ako želite da ljubav.

Ovaj dio nikako nemojte preskakati jer je veoma važan.

IV korak: Razmislite o svakoj želji i načinu na koji namjeravate da je ostvarite.

Primjera radi, ako želite nov posao, vaš prvi korak bi trebalo da bude povezivanje sa ljudima ili praćenje oglasa za posao.

Ako želite da pronađete partnera, trebalo bi da se pridružite nekom sajtu za upoznavanje ili da počnete više da izlazite i upoznajete ljude.

Ne možete da se oslonite samo na Mjesec i zato je važno da odredite svoje namjere i način na koji ćete postići određeni cilj.

V korak: Kada završite sa procesom prizivanja želja, provedite malo vremena u meditaciji ili samo u tihom razmišljanju o vašim ciljevima.

Možda će vam se sve ovo učiniti pomalo čudnim, ali naučno je dokazano da meditacija smanjuje nervozu, a sjedenje u tišini će mozgu dati nekoliko minuta da se oslobodi nepotrebnih misli i napravi prostor za vašu želju.

Kako se bude bližio sljedeći mladi Mjesec, pogledajte listu od prošlog mjeseca i provjerite koja se želja ispunila. Pogledajte napravljeni spisak i svakoj želji dajte ocjenu od 1 do 100 baziranu na tome kolike su šanse da se ispuni.

Budite iskreni prema sebi. Procenat koji dodjelite svakoj želji određuje šansu za njeno ostvarivanje.

Posebnu pažnju posvetite željama kojima ste dodjelili ocjenu višu od 50 i koje su polako počele da se ostvaruju i zahvalite se sretnim zvijezdama što brinu o vama.