Vesni Zmijanac ukrali 10.000 eura, a kad je videla ko ju je opljačkao, ZAMALO DA PADNE U NESVEST!

Pevačica Vesna Zmijanac nedavno je doživjela šok kada je otkrila da su joj u kući na Bukulji nestale stvari u vrijednosti od oko 10.000 eura!

Folkerku je zaprepastilo kad je saznala da su je opljačkali radnici koje je plaćala da joj održavaju dom na planini kraj Aranđelovca.

Oni su, navodno, mjesecima iznosili stvari iz Vesnine kuće, i to malo po malo, da se ne primijeti. Kako se, međutim, nisu zaustavili, krađa je otkrivena. Iznosili su vaze, piksle, nekoliko haljina sa potpisom poznatih svjetskih dizajnera, kao i skupocjene tašne, cipele i nakit.

– Vesna nije ranije obraćala pažnju, ali je sada riješila da otkrije lopove. Postavila je kamere i u kući, a do sada su bile samo oko imanja. Kad je vidjela da je potkradaju oni koje je zaposlila, umalo nije pala u nesvijest. Nije zvala policiju, ali je radnicima odmah dala otkaz – kazao je izvor blizak pjevačici.

Vesna Zmijanac je potvrdila ovu priču:

– Neke stvari potražim tek poslije tri mjeseca, i tada vidim da mi nedostaju. Onda mi treba malo vremena da povežem ko je tad radio. Ne mogu odmah da vidim koja mi haljina fali, ili bilo šta drugo, ali, kad-tad sve otkrijem.
(Telegraf.rs)