VIDEO: NERVOZA DOSTIGLA SAMI VRHUNAC Pogledajte što je bahati Cristiano Ronaldo učinio novinaru

Zvijezda portugalske reprezentacije Cristiano Ronaldo, koji je pod pritiskom na ovom Europskom prvenstvu nakon što na dvije utakmice nije zabio gol, a i promašio je jedananesterac, bacio je mikrofon u vodu novinaru koji mu je želio postaviti pitanje prije zadnje utakmice u skupini F protiv Mađarske koja se igra večeras.

Dok su se portugalski reprezentativci šetali uz vodu u blizini Lyona prišao im je jedan portugalski novinar koji je želio pitati Ronalda što misli o toj ključnoj utakmici za Portugal. Vidljivo iživiciran, Ronaldo, koji je u subotu u utakmici protiv Austrije (1-1) promašio kazneni udarac, uzeo mu je mikrofon iz ruke i bacio ga u vodu, vidi se na videosnimkama koje su na svojim internetskim stranicama objavila dva španjolska sportska lista “As” i “Marca”.

Nakon dvije utakmice koje su završile neodlučenim rezultatima – 1-1 protiv islanda i 0-0 protiv Austrije – Portugal više nema pravo na pogrešku protiv Mađarske koju moraju pobijediti za plasman u osminu finala Eura, a da pritom ne ovisi o rezultatima drugih reprezentacija.