(VIDEO) OTIŠAO JE U ŠETNJU, pa završio u zatvoru. Njegova sudbina će vas PREPLAŠITI

Kalief Brauder (22) greškom sudije optužen je za zločin koji nije počinio.

Na njegovu žalost, pored nepravedne kazne stiglo ga je ono nagore. Bio je u najgorem američkom zatvoru, a tamošnji zatvorenici su ga stalno tukli i maltretirali.

Zato se u subotu, dve godine nakon puštanja iz njujorškog centra za maloljetnike, ubio. Njegov život bio je tragičan, a smrt još tragičnija.

On je u maju 2010. godine, šetajući prema svojoj kući nakon što je vrijeme proveo kod porodičnog prijetalja doživio nešto što mu je promijenilo život.

Šetajući su ga presreli policajci koji su ga bez ikakvih dokaza otpužili za napad i razbojništvo, kao i pljačku, mada kod sebe nije imao ništa što je aludiralo da je zapravo on taj napadač.

” Taj tip je došao niotkuda i rekao da sam ga opljačkao. I sljedeća stvar koju znam je da su mi stavili lisice na ruke – ispričao je.

Tri godine proveo je u zatvorskom kompleksu Rikers Island koji se poredi sa Alkatrazom. Tukli su ga stražari, a najmanje jednom susreo se lice u lice s članovima bande koji su ga udarali dok je ležao na podu. Video premlaćivanja završio je u javnosti i proširio se internetom.