(VIDEO) ŠOK U PAROVIMA: Zbog kršenja ugovora produkcija DISKVALIFIKOVALA pola ukućana vile!

Produkcija rijaliti šoua “Parovi” umalo su doveli učesnike do nervnog sloma, nakon saopštenja da je većina njih diskvalifikovana

Naime, produkciji je zasmetao sinoćnji razgovori parova koji nisu po pravilima ugovora, pa je u toku dana Dalila koja se našla u ulozi voditeljke saopštila odluku produkcije.
– Kao što znate Mladen je u izolaciji zbog sinoćnjeg ponašanja, a kada izađe, on napušta vilu. Nikola će takođe ići u izolaciju, a posle šest sati i on će biti diskvalifikovan – saopštila je Dalila, a zatim saopštila da je i Ružica Veljković nominovana za izbacivanje, jer je prisustvovala razgovoru.

Nakon ove odluke usledio je još veći šok, kada je saopšteno da pored Mladena i Nikole vilu napušta još troje učesnika.
– Sada ću vam preneti tri odluke produkcije i niko nema pravo da komentariše, osim Anamarije, Brendona i Maje. Vas troje ćete zajedno sa Mladenom i Nikolom napustiti vilu. Znači, nećete prvo ići u izolaciju – prenela je stanarka vile svojim cimerima, a zatim navela ime još jednog diskvalifikovanog učesnika.

– Ana Spasojević takođe je diskalifikovana. Zbog ponašanja koje ste pruzrokovali sinoć, zbog nepoštovanja produkcije, po stavkama ugovoraa, vi ste diskvalifikovani. Nemate priliku da budete u izolacji, nego ovog trenutka napuštate vilu. Produkcija se zahvaljuje što ste svojim učešćem doprineli da ovo bude najgledanija televizija – kazala je Dalila i tako dodatno šokirala već potresene parove koji su ronili suze.

Ipak, svima je “pao kamen sa srca” kada im je saopšteno da je ovakva odluka produkcije samo šala.
– Produkcija ima još ovu, poslednju odluku, a to je da je ovo sve šala. Ali svima treba da nas nauči kako treba da se ponašamo – saopštila je produkcija popularnog rijalitija.