VUČIĆ: Ime ubice JELENE MARJANOVIĆ ne objavljivati pre PONEDELJKA!

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, istakao da je pre nekoliko dana u neformalnom razgovoru rekao da očekuje da ubica pevačice Jelene Marjanović bude otkriven u roku od 48 sati

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da se ne meša u rad policije i da bi voleo kada informacije o ubistvu pevačice Jelene Marjanović ne bi izlazile u javnost pre izbora, kako ne bi bile zloupotrebljene u političke svrhe.

Vučić je, odgovarajući na pitanja novinara, istakao da je pre nekoliko dana u neformalnom razgovoru rekao da očekuje da ubica pevačice Jelene Marjanović bude otkriven u roku od 48 sati, jer se nada da to policija može da obavi.

– Ali voleo bih, kada bi bilo moguće, da policija o tome ne obaveštava javnost do ponedeljka, da ne bi bilo raznih spekulacija različitih ljudi, koji znaju da ne mogu da pobede na pošten način i koji svojom mržnjom nisu uspeli da pridobiju većinu biračkog tela, da ovim ne bi imali još jedan razlog za reči mržnje i svoje izgovore – rekao je Vučić.

On je dodao da se ne meša u rad policije ni na koji način, i da je uveren da će policija to ubistvo rešiti u najkraćem mogućem roku.

(Telegraf.rs/Tanjug)