ZATEKAO JE SVOJU PIJANU DJEVOJKU U KREVETU SA DRUGIM: Svi mu se DIVE zbog onoga što je uradio! KRALJ!

Daston Holovej iz Teksasa uhvatio je svoju djevojku u krevetu s drugim, ali umjesto burne reakcije on je napravio nešto što niko ne bi očekivao. Ovom mladiću ljudi širom svijeta skidaju kapu. On je uhvatio svoju djevojku u prevari, ali nije napravio dramu, pa je čak nije ni probudio.

Kada je ovaj mladić došao kući imao je šta da vidi. U njegovoj spavaćoj sobi na njegovom krevetu spavala je njegova djevojka, ali s drugim muškarcem. Djevojka mu je bila toliko pijana da se nije probudila kada je Daston ušao u sobu.

Umjesto da napravi scenu, mladić je napravio nešto za šta bi malo ko imao snage. On je tako izvadio mobilni telefon i počeo fotografisati par kako spava, pa je napravio nekoliko selfija sa svojom djevojkom i mladićem s kojim ga je prevarila.

Te fotografije je potom objavio na Facebooku uz potpis:

“Kada dođeš kući i zatekneš drugog muškarca u svom krevetu s onom koju voliš.“

Njegova objava brzo se proširila društvenim mrežama, a njegovoj reakciji svi su se divili. Daston je priznao kako je poželio da prebije ljubavnika svoje drage, ali nije.

“Smireno sam napravio selfije i izašao kao šef. Potapšao sam je po ramenu da se probudi, ali je bila toliko pijana da nije. Htio sam da je pitam da li treba da spavam s drugoj sobi i kakav doručak voli frajer“ rekao je Daston.

Nakon što je njegova objava postala pravi hit na Fejsbuku, mladić je priznao kako mu je bilo užasno teško zbog prevare, ali da će uz podršku koju dobija sa svih strana sveta to mnogo lakše preboljeti.

(Kurir)