ZIRI IZABRAO POBJEDNIKA ZVEZDE GRANDA: Fatmir Sulejmani RAZVALIOOOO! (VIDEO)

Milan Rakić (21) i Fatmir Sulejmani (20) učestvovali su u duelu finala “Zvezda Granda”. Pesme “Bolje da sam druge ljubio” i “Pljuni i zapevaj” bile su izbor prvog takmičara, dok je drugi otpevao numere “Starac i more” i “Merak mi je”. Nakon maestralne borbe u super finale ide Fatmir koji je dobio svih sedam glasova žirija.

Šaban Šaulić je pohvalio Milana i rekao da nema nijednu zamerku za njegovo pevanje, ali smatra da je Fatmir bio ubedljiviji. “Namerio se junak na junaka”, prokomentarisao je Šaban, a zatim rekao da Fatmir ubija kako peva.

Aca Lukas je izjavio da je Fatmir vanserijski glas koji još nismo imali u “Zvezdama Granda”, a sa njim se složila i Viki Miljković. “Večeras smo imali dva fenomenalna pevača, dva različita stila. Volim kako Milan peva, a za Fatmira uvek mislim da je to njegov maksimum, ali me on iznenadi i pokaže da može još bolje”, rekla je Viki, dok je Ana Bekuta prokomentarisala da zbog ovakvih takmičara nova Grandova diskografska kuća, koja će se baviti pop i rok muzikom, ne treba da brine.

Dragan Stojković Bosanac bio je oduševljen ovim duelom, a naročito Fatmirovim nastupom, pa ga je u jednom trenutku upitao gde je bio do sad. “Dinamika, ukras, sve je na svom mestu. Boja glasa ti je fantazija,a estetika u pevanju je ono što tebe krasi”,rekao je Bosanac Fatmiru,a potom mu čestitao na sjajnom nastupu. Slično mišljenje delila je i Marija Šerifović koja je izjavila da bi Fatmira mogla da sluša 24 sata bez prestanka, jer kida kako peva, a potom poručila da će joj on pevati na svadbi.

Jelena Karaleuša je pohvalila Milana što je istrajao u svojoj nameri da peva rok u čemu je jako dobar i poručila da njegovo vreme tek dolazi. “Večeras sam morala da svoj glas dam Fatmiru”, rekla je diva, a potom mu poručila: ”Ti si za mene pobednik ovog takmičenja”. JK smatra da se od pokojnog Tošeta Proeskog nije pojavio nijedan talenat koji je uspeo da je oduševi, sve do sad.“ Dugi niz godina sam čekala da se neko približi Tošetu i dočekala sam da vidim momka iz Brškog koji je u tome uspeo”, rekla je oduešvljeno Jelena.

zvezdegranda.tv