ŽIVOT JE TEK BIO PRED NJOM: Poznata glumica poginula u saobraćajnoj nesreći!

Ove mlade glumačke nade proslavile su se još kao deca ulogama u mnogim serijama i filmovima, ali nisu imali priliku

SEMI KEJN KRAFT

Semi je bila zvijezda bejzbola i uspijevala je sve da očara bacanjem lopte brzinom od 113 kilometara na sat, a napredovala je kao pravi sportista. Sa 13 godina je dobila prvu ulogu u filmu, a u svijetu glume je bila sedam godina. Nesrećnom sudbinom, sa 20 godina je poginula u saobraćajnoj nesreći. Nakon stravičnog udesa, ljekari su na lice mjesta konstatovali smrt.

GERI KOLMEN

Ekscentrično dijete Geri Kolmen je svoj televizijski debi imao 1978. godine u hit emisiji “Diff`rent strokes“. On je najpoznatiji po frazi “O čemu ti pričaš?“, kao i po ulozi Arnolda Džeksona, dječaka kojeg je usvojio bijelac. Ta serija je emitovana od 1978. do 1986. godine, a Geri je po epizodi dobijao 100.000 dolara.

Ipak, uspjeh u poslu mu nije pružao zadovoljstvo u privatnom životu pa je nekoliko puta pokušavao da se ubije, imao je propali brak, a patio je i od bolesti bubrega zbog koje je nekoliko puta operisao bubrege i srce. On je 2010. godine pao u svojoj kući i dobio epiduralni hematom zbog kojeg je bio u komi. Istog dana je preminuo u 42. godini života.

MIŠEL TOMAS

Mišel je svoju glumačku karijeru počela snimajući reklame, da bi je kasnije pozvali da glumi u serijama “The Cosbi show“ i “Family Matters“ gdje je glumila u svim sezonama. Ipak, njoj je ustanovljen rak stomaka zbog kojeg je išla dva puta na operacije. Pošto one nisu bile uspješne Mišel je preminula 1998. godine kada je imala svega 30 godina.

(Blic.rs)