ŽIVOTNA DRAMA TANJE SAVIĆ: Nećete vjerovati šta joj je uradio OVAJ mladić!

Tanja Savić šokirana je pričom koju je u javnost iznio izvijesni Bane Ðokić, tvrdeći da je njen suprug Dušan tuče, vara i da se čak drogirao pred njim. Pjevačica upozorava da je riječ o bolesnoj osobi koja je opsjednuta njenom porodicom i da je neistina sve što je ispričao za jedan nedjeljnik, pa se sada kaje što je dozvolila da joj takav neko vodi Facebook profil i You Tube kanal.

– On je paćenik, koji je želio naslovnu stranu i dobio je. Vjerovatno je ljut što smo ga razotkrili. Predstavljao se u naše ime, prijetio, obećavao naš novac, pa to je krivično djelo! Možemo da ga tužimo za to. Kad se nama javio jedan momak iz Crne Gore i kad smo uvidjeli šta se dešava, htjeli smo da prekinemo saradnju i preuzmemo moj Facebook profil. On to nije prihvatio. Ucjenjivao nas je. I na kraju je sve obrisao. Zbog toga se desio cijeli ovaj problem – tvrdi Tanja i objašnjava:

– On je ovog lika iz Crne Gore koji nas je zvao prevario za 350 eura, znači imamo mi to u mejlu tog momka. Bane se čak kleo u djecu, govorio mu je „da mi prebaciš sve fanove na moju stranicu, ja ću da ti platim“. Znači, takve stvari zaslužuju kaznu. Imamo dovoljno osnova da ga sudski gonimo. Slao je mailove u Dušanovo ime, potpisivao se kao Dušan, mi čuvamo sve što nam je Crnogorac poslao. On kaže Dušanu: „Ja vidim da si ti kršan momak, pravi muškarac, a kad me je on pozvao i rekao da je Tanjin muž, nisam mogao da mu povjerujem jer ima ženski glas.“

Osim toga, Savićeva kaže da je Ðokić prisvojio novac i od You Tuba.
– Bane je uzeo oko 5.000 dolara od Jutjuba i potrošio, a to nije prijavio. On to ne priča. Bolje da povede računa o svom mentalnom zdravlju nego o tome šta radimo Dušan i ja. Njemu treba psihijatar – ističe pjevačica i zaključuje:

Proganja nas utvara
– Bukvalno nismo imali privatnost. Dolazio je na nastupe nepozvan, gurao se svuda, bio je kao utvara koja nas proganja. On je želio da postane pjevač, a nema blage veze s pjevanjem. Bane Ðokić – ukucajte na You Tubu, pa ćete vidjeti kakvi će spotovi izaći. Jednom sam ja njega pitala čime se bavi i onda je on meni proslijedio njegove spotove. Kad sam to vidjela, umalo nisam povratila!
Kontaktirali smo s Banetom, ali nam on nije odgovorio.

Izvor: maestralno.com/ekskluziva.ba