ZORAN UBIO JELENU ZA DESET MINUTA: Nakon zločina vratio se kod kćerke!

“Zoran Marjanović se 2. aprila 2016. godine u periodu od 16.49 do 17.30 odvojio od kćerke Jane i brutalno ubio suprugu Jelenu. Odsutan je bio desetak minuta, koliko mu je trebalo da počini zločin. Potom se vratio do djeteta i prijavio nestanak žene, odnosno pozivao prijatelje i rodbinu, navodno je tražio i prijavio njen nestanak“.

Ovo je, kako pišu “Novosti“, suština naredbe za sprovođenje istrage koja se u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu vodi protiv Zorana Marjanovića, osumnjičenog da je sa devet udaraca tupim predmetom ubio suprugu.

Mlada žena usmrćena je u kanalu, a u nalazu vještaka se navodi i da je prvi udarac dobila u nogu, da je pala, a da je zatim vučena desetak metara do vode gdje je i usmrćena.

Kako navode, Zoran Marjanović je u odbrani naveo da su ga tokom šetnje sa kćerkom Janom po nasipu i dok je Jelena trčala, mimoišli jedan biciklista i čovjek sa štapom.

– Zoran pominje i četvoricu karatista iz lokalnog kluba, koji su ih zaobišli kolima na nasipu. To sve sada treba ispitati iznova. Jer njihovih izjava nema u spisima tužilaštva. Sporne su i izjave dosadašnjih svjedoka. Čeka se nalaz vještačenja baznih stanica od tog dana. Toga još nema u spisima tužilaštva. On treba da locira tačno mjesto sa kog je Zoran zvao rodbinu i prijatelje, ali i gdje su u tom trenutku bili ostali Marjanovići – navodi sagovornik.

Zoran je nestanak Jelene prvo prijavio policajcu Borisu Puciću iz Borče, koji je nedavno svjedočio u tužilaštvu. Pucić, inače prijatelj bračnog para Marjanović, poslao je Zoranu u poruci telefone PS Borča i PU Beograd, kako bi prijavio nestanak. Zatim je svojim vozilom došao do nasipa kako bi pretraživao teren. Pucić je naveo da su se zaustavljali svakih 100 do 200 metara i silazili u kanal sa dunavske strane kako bi tražili Jelenu.

– Nikome nije padalo na pamet da traži Jelenu tamo gdje je nađena sutradan, jer kako je objasnio, sve je sa te strane bilo čisto i vidljivo. Ipak, s obzirom na to da je okolo močvara sumnjalo se da je Jelena tu negdje – kaže sagovornik.

(Alo.rs)