ZORANOV TELEFON OTKRIVA UBICU: Policija otkrila da je pevačicu ubio…

Kako bi konačno pronašli ubicu u istrazi povodom brutalnog ubistva pjevačice Jelene Marjanović, policija saslušava sve prijatelje i poznanike porodice Marjanović, čiji su brojevi telefona bili memorisani u njihovim telefonima.

Do sada je ispitano skoro polovina Borče, a pojedini su bili neprijatno iznenađeni kada im je policija zakucala na vrata.

Prema saznanjima lista “Alo!”, inspektori uglavnom svoj dolazak prijave putem telefona, ali je bilo situacija kada su bez ikakve najave došli direktno na vrata ili posao.

Prvi na listi za ispitivanje su bili ljudi čiji brojevi nalazili u Zoranovom telefonu, a potom i svi oni iz imenika svekra Vladimira, svekrve Zorice i posinka Uroša.

– Pitaju ih prije svega kada su se upoznali sa Marjanovićima i koliko su ih dobro poznavali. Ključno pitanje koje svima postavljaju je: “Gdje ste bili kada je Jelena ubijena?”, a najviše ih interesuje da li su bili na nasipu prije ubistva, na dan Jeleninog nestanka, kao i da li su posle zločina išli tamo da trče i koliko često – rekao je za ovaj list izvor iz istrage, pa dodao:

– Vozače su pitali koje automobile voze i kada su posljednji put išli kolima u naselje Crvenka i zbog čega. Interesantno je da od svakog ispitanika traže mišljenje o Zoranu. Za sada nije poznato da li je neki od ovih razgovora pomogao inspektorima da otkriju neki ključan detalj. Razgovori još traju i moguće je da će baš neko od ispitanika ukazati na krunski dokaz ovog zločina.

(Telegraf.rs)