Home / Info / BRENA PROGOVORILA O RASPADU PORODICE ŽIVOJINOVIĆ, A ONDA JE ZAPLAKALA: “Moram ovo svima reći”

BRENA PROGOVORILA O RASPADU PORODICE ŽIVOJINOVIĆ, A ONDA JE ZAPLAKALA: “Moram ovo svima reći”

Pjevačica Lepa Brena progovorila je o odrastanju svojih sinova, i želji da svako od njih osnuje svoj život i ode iz velike porodične kuće, koju su ona i suprug Boba sa ljubavlju kupili za svoju djecu.

– Volim da putujem, da se družim sa svojom publikom, a više nisam toliko vezana za ovaj prostor, ali volim prirodu, i da je negdje pored vode – započela je Brena sjedeći u svom dvorištu na Bežanijskoj kosi.

Stefan je izjavio u medijima da jedva čeka da se ostamostali.

– Mi smo i kupili jednu veliku kuću da bismo bili sa djecom, ali sada je to jedna priča gdje je svaki roditelj sretan što se njegovo dijete osamostalilo, i što želi nekakav svoj lični život što je sasvim normalno, jer nije normalno da živite sa roditeljima poslije dvadeset i druge-treće godine. Ali ja sam se kao majka jedan dan isto tako dobro isplakala. Plakala sam i kada je Filip otišao na fakultet, kada je otišao iz kuće, isto i Stefan, prosto je ova kuća prazna ukoliko nema djece u njoj – tužno je ispričala pjevačica koja se nije lako pomirila sa tim da će svi njegi sinovi otići svojim putem i graditi svoje porodice, kao što se to već i dešava.

Brena je presretna što joj su joj snaha Aleksndra Prijović i Filip Živojinović podarili unuka.

– To je nešto što je nevjerovatno i jedna vrsta ljubavi koja nam je falila sada u ovim godinama. Svaki put kada ga vidite sve ste sve više i više zaljubaljeni u njega – rekla je pjevačica koja se raznježila dok je govorila o Aleksandru.

(Foto: Instagram)

(Kurir.rs/Grand news)

Loading..

About admin

Check Also

“Moja kćerka se udala za najvećeg ološa u gradu”

“Ne znam kako dalje da živim… Moja kćerka jedinica, moja princeza prije par mjeseci se …

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *